missbig - FIT u 90 dana |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
missbig
Cita FAQ Joined: 11 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo i slika. Nije bas u jutro, ali evo sad su tu...
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Mjere: struk: 82cm (-6,5cm) bedra: 52cm (-3,5cm) nadlaktica: 28cm (-2cm) bokovi: š00cm (- 2cm - valjda, nisam mjerila od pocetka) prsa: 92cm (- 4cm) težina: 65kg (- 4,7kg) Edited by missbig |
|
Ann
Mixa shakeove Joined: 15 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 764 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo missbigg!! Razlika u trbuhu je najociglednija,
posebno straga! Bravo!! Napravila si velik pomak! p.s.Žao mi je radi otkaza. No, gledajmo to s pozitivne strane, bar ceš neko vrijeme imati više vremena za sebe! |
|
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala Ann, kao što sam rekla u postovima prije, još sve dobro izgleda. Mislim da bih postigla puno puno više da nije bilo dodatnih okolnosti, pa zato nisam baš zadovoljna ishodom. Uglavnom, ako bude mogucnosti da se stave slikice i nakon tri mjeseca od sad, budete me onda vidjeli!
Meni sad i nije žao radi otkaza jer je bilo mojom voljom, sad se osjecam lakše, riješila sam se stresa i vracam se u teretanu. Samo što sam jucer bila još pod utjecajem svega. Ugl, idemo dalje! |
|
Shiny
Viden/a u gymu Joined: 14 Veljaca 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 129 |
Post Options
Thanks(0)
|
U svakom slucaju ne odustaj,fin napredak
Cestitam |
|
"Samo ljudi najuzviąenijeg i najniľeg karaktera se ne mijenjaju."
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Promjene su vidljive i cestitam ti što si usprkos svemu izgurala i uspjela.... mislim da ce mogucnost da staviš fotkice postojati..možda ne u vidu ovog natjecanja...no to i nije bitno.... mislim da smo pobjednici svi koji smo se uspjeli pokrenuti i napraviti pozitivne pomake.....
Pošto je otkaz svojevoljan..onda sada iskoristi free time za dobre treninge i uživanje sa klincima..... Još jednom cestitam.... |
|
martyL
Cita FAQ Joined: 26 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 58 |
Post Options
Thanks(0)
|
Draga bez obzira na sve postigla si puno!!Bravo!!
|
|
*Tina*
Viden/a u gymu Joined: 18 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 162 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme razlika u trbuhu je stvarno vidljiva, a tek kvadricepsi!!! bravo, vidi se da si radila na sebi i da si se trudila!!! samo tako nastavi!!!
|
|
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala dragoj MartyL na svemu a najviše na razumijevanju!
Ali hvala i svima na forumu, na vašim savjetima i podijeljenim iskustvima. |
|
Viden/a u gymu Joined: 07 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 352 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepo si to odradila missbig i iskreno mijenjaj taj nick kako ti kaže martyL
Odmori se malo od svega, prijeđi preko toga i naprijed u teretanu po nove pobjede drži se... |
|
andrea
Cita FAQ Joined: 01 Listopad 2009 Status: Offline Points: 72 |
Post Options
Thanks(0)
|
Lijepi rezultati, sto se tice ne zadovoljenja svojih ocekivanja nemoj se
sekirat cijeli život je pred tobom, ništa u životu nije bajno i sjajno, i ja sam sama bolesna vec 5 dana ( ne ponosim se , al to me ne sprecava da treniram, slabiji intenzitet al neka)ali ne bediram se, proci ce prehlada, i onda opet punom parom... Tako da, head up i to je to, još jednom cestitke |
|
Zakii Lj
Cita FAQ Joined: 12 Veljaca 2010 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo Miss
|
|
missbig
Post Options
Thanks(0)
|
Evo ja krenula od ponedjeljka ponovno sa prehranom. što se tice tjelesnih aktivnosti - stalno sam na biciklu, auto skuplja prašinu u dvorištu. Sa teretanom krecem od iduceg tjedna.
Obožavam suncano i suho vrijeme! Imam toliko nepotrošene energije i osjecam se sad ekstra nabrijano na trening! Jao kakve mi upale slijede!!! |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
go go go...upale..to je to....
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |