Mjau :) |
Post Reply |
Author | |
MajaMjau
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Ožujak 2010 at 20:03 |
Pozz, ja sam Maja, 23g, iz Zgb.
Dugogodišnja ljencina i veliki protivnik vježbanja, koji se napokon opametio :). Naravno, uskoro sam shvatila da mi je to citavo vrijeme i falilo u životu. Idem svaki dan u teretanu, treniram minimalno sat vremena, pon-sri-pet uglavnom kardio, a ut i cet radim i snagu. Kolko je to dobro/loše vidjet cu kroz još neko vrijeme. Zasad treniram 3 mjeseca, ali tek nekoliko tjedana sa discipliniranom prehranom i svakodnevnim odlascima. Imam dosta jaku konstituciju, kosti, ramena, tako i miške, pa mi je cilj zadržati ono što mi je Bog dao, a špek koji sam si sama poklonila vratit :D... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bravo! cestitam na motivaciji i pomaku. Ujedno, dobrodošla nam!
Vidim da si pokrenula blog, samo naprijed! Držimo fige.. Pridruži nam se u temama, ako te nešto zanima - slobodno pitaj! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
MajaMjau
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2010 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala! Evo trudit cu se pisati blog, u nadi da cu prvo sebi tako pomoc, a poslije možda i nekom drugom ljenivcu :).
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
piši , piši...i radi na sebi.... ;) sretno i dobrodošla...;)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |