Mjenjanje jelovnika |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Marko UFC
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne trazim samo ovdje savjete nego i mnogim drugim
forumima...sta pa kako bi onda trebao mi izgleda pct znaci na clomid koj bi uzima 3 tjedna pvecat na 4 tjedna i uzet uz to jos tamoxifen....ove steoide mislim uzimat TJEDAN š --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --- D-BOL/30 MG/DAY --- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY 2 --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --- D-BOL/30 MG/DAY --- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY 3 --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --- D-BOL/30 MG/DAY --- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY 4 --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --- D-BOL/30 MG/DAY --- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY 5 --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --------------- ------------- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY 6 --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --------------- ------------- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY 7 --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --------------- ------------- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY 8 --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --------------- ------------- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY 9 --- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --------------- ------------- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY š0 -- TESTOSTERONE ENANTHATE/300 - 500 MG --------------- ------------- NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY šš ------------------------------------------------------ --------------------------NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY š2 ------------------------------------------------------ --------------------------NOLVADEX/š0 - 20 MG/DAY Kakva je onda po vama najbolja kura jer ovu su mi dali na ostalim forumima. |
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovako, ja nisam preveliki strucnjak oko toga ali znam par stvari. Nisam ih još koristio ali mislim da hocu jednog dana. Moj topli savijet ti je da me poslušaš ali da se ne baziraš samo na moje mišljenje oko toga. Korištenje steroida nije jako opasno ako ih koristiš kako treba no ako se zajebeš onda može bit grdnih posljedica.
Prije nego što kreneš na kuru odi na hormonalne pretrage, vadi krv, ispitaj srce, pregledaj jetru i sl. Ako ima ikakavih problema ne kreci s kurom dok se to ne sredi. Kao drugo, najbolje ti je da sam sastaviš kuru jer šta, da netko na nekom forumu napiše da ceš od orbit žvakacih dobit 20 kg povjerovao bi? Nebi. Testosterone enanthate ti ide 500 ml po tjednu, npr ponedjeljak i cetvrtak po 250 mg pikaš u dupe il di vec oceš, a methana odnosno dbola ti je dovoljno za prvu kuru 30 mg dnevno. Tijekom kure OBAVEZNO moraš koristiti lijek koji se koristi kod raka dojke NOLVADEX iz razloga što se prilikom uzimanja steroida pocne luciti ženski hormon estrogen i može nastati ginekomastija (bodibilderi ih zovu "bitchy tits"). Znaci bolje sprijeciti nego poslje uklanjati operacijom. Naravno njega koristiš i u pct-u. Uz nolvu potrebno je koristiti sljedece stvari za ocuvanje jetre: laneno ulje, Syllimarin, Vitamin C, riblje ulje i sl. Uglavnom što više stvari što cuvaju jetru, na ovome nemoj štediti. Jetra ne odlazi od testa vec od oralnih steroida (u ovom slucaju je to methan). Sve te preparate za jetru moraš koristiti i za vrijeme pct-a. U pct-u znaci idu preparati za ocuvanje jetre, nolva za cice te HCG za jaja :) da se "resetira" prirodno lucenje testosterona koje si smanjio sa unosom sintetickog. Clomid ti ima isti ucinak ko nolva, možeš ih kombinirati. Nakon pct-a obavezno napraviti opet pretrage svega živoga da vidiš u kakvom je stanju tijelo i kako je svu tu kemiju primilo. I da, još jedna stvar....kura nebi smjela trajati ispod 8 tjedana.....inace ti je bacen novac. Toliko od mene. Ja na tvom mjestu nebi krenuo dok ne isprelistam sve moguce forume i ne procitam veci dio knjiga o tome a ima ih na netu u pdfu kolko želiš. Edited by Omen |
|
Marko UFC
Cita FAQ Joined: 19 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
konacno neki dobar odgovor i da se ne pravi pameta.a gle
sta mislis na uzimanje laksih steroida npr ovaj ciklus/ šTJEDAN/ ANADROL 50MG NA DAN 2TJEDAN/ ANADROL š00MG NA DAN I DURANBOL š00MG NA TJEDAN 3TJEDAN/ ANADROL š00MG NA DAN I DURANBOL 200MG NA TJEDAN 4TJEDAN/ ANADROL š00MG NA DAN,I DURANBOL 200MG NA TJEDAN,NOLVADEX 20MG NA DAN 5TJEDAN/ ANADROL 50MG NA DAN,DURANBOL 300MG NA TJEDAN,NOLVADEX 20MG NA DAN,PROVIRON 20MG NA DAN 6TJEDAN/ ANADROL 50MG NA DAN,DURANBOL 400MG NA TJEDAN,NOLVADEX 20MG NA DAN,PROVIRON 25 MG NA DAN 7TJEDAN/ DURABOLN 300MG NA TJEDAN,NOLVADEX 20MG NA DAN,PROVIRON 20 MG NA DAN 8TJEDAN/ DURABOLN 200MG NA TJEDAN,,NOLVADEX 20MG NA DAN,PROVIRON 25 MG NA DAN 9TJEDAN/ NOLVADEX 20MG NA DAN,PROVIRON 25 MG NA DAN,HCG 3000 i.j.tjed. š0TJEDAN/ HCG 3000 i.j.tjed.,KLOMID 50MG NA DAN ššTJEDAN/ KLOMID 50MG NA DAN š2TJEDAN/ KLOMID 50MG NA DAN UZ DODAT KROZ CIJELI CIKLUS NOVLADEX NA POCETKU JAKO MALO,POSLIJE POVECAVAT I U PCT NOLVADEX I KLOMID.. To bi bilo najsigurnija kombinacija i nekih 8 do š0 kg misica kroz ciklus a od tog zadrzat nekih 7 do 8 kg..ja mislim da je ovo najbolja moguca kombinacija nikakve jace nuspojave jer su ovo najsigurniji steroidi..!!ETO STA MISLIS O OVOJ KOMBINACIJI UZEO SAM JE IZ KNJIGE DORUCAK SAMPIONA..:))) |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nije ti ovo forum koji se bavi tom tematikom, napravi acc na forum.teretana.net, tam ceš dobit strucne i ispravne odgovore na svoja pitanja
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
Tidus
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Citao sam tu knjigu trening sampiona dobra je,znam dosta o
toj tematici ciklus ti je uredu.Ali opet mlad si mozes i bez tog,pricekaj jos par godina i treniraj natural.. |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
Misliš dorucak šampiona? |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Marko UFC samo naprijed! Vidimo se za koji mjesec s drugom temom |
|
Omen
Cita FAQ Joined: 13 Srpanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
A šta ja znam. Pogledaj vrste testosterona i kako se koji koristi...imaš 4 vrste ja mislim. Inace ona prva kombinacija mi se cinila bolja i više ljudi je koriste ali neznam dal ti je raspored uzimanja dobar. Uvijek ide jedan test + jedan oralni. Ako se bojiš pikat.....onda bolje nemoj steroide uopce uzimat....pravi strah bi te trebalo bit od nuspojava. A šansu od njih možeš svesti skoro pa na 0 ako se savršeno obrazuješ. Oko uzimanja steroida nemoraš brzati. Sljedece ljeto je jako daleko ;). PRedlažem ti par mjeseci citanja i citanja. Informiraj se o prvoj kuri pogotovo jer ovo za šampione ti je za natjecatelje koji se bave tim jako dugo. "Rekreativci" imaju cca 2-3 kure godišnje dok se oni okorjeli natjecatelji imaju i po duplo više, duže i jace kure. šta misliš zašto su bodybilderi celavi?
Jedna od glavnih nuspojava ti je otpadanje kose, dobivanje akni i atrofija testisa (koja nije trajna), i ginekomastija (ali to je skoro pa i nemoguce ako koristiš zaštitu od toga). I od prve kure ljudi inace dobiju š5 kg i nakon prestanka ciklusa ode dosta kila. Nebih te savjetovao o tome šta da uzimaš jer iskreno neznam ni sam. Ali ako se odlucim za to sigurno necu srljati i na brzinu pucati kemiju u sebe. Edited by Omen |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo je je podforum nutricionizam, a vi pricate o anabolicima.
Imate podforum dodaci prehrani pa tamo pokrenite temu ako vas interesira! |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Omen
Post Options
Thanks(0)
|
Ova tema ne spada ni pod jedno ni pod drugo. Za nju nema mjesta na ovom forumu :D.
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
na pravo si ih mjest poslao |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |