Mlijeko |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Popit cemo mi sve to pomalo, jos i u musli stavljam mlijeko, i ovamo i onamo tako da ga dosta prodje na dan!
|
|
PersonalTrainer
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
mlijeko je zdravo ali sa aspekta dijete nije najpozeljnije... posto se novorodjencad hrani mjesecima iskljucivo mlijekom jasno je da je to energetski nabijena namirnica. Nije tu toliko problem kaj vi pijete vese ili manje masno mlijeko |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mlijeko ima dosta mlijecnog secera i da, dosta dize inzulin..treba ga ujutro mijesat sa zobenima i poslijepodne eventualno sa sporo apsorbirajucim shakeom i to e to.
|
|
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja ga normalno pijem, uopce ne pazim koliko, neki put manje neki put vise, ionako nisam na dijeti tako da me bas briga!
Jedino sam cuo da nije dobro pit mlijeko samo odmah poslije treninga pa to ne radim jedino ga pijem poslije treninga sa wheyom a inace tokom dana normalno da popijem koju casu mlijeka(i sa zobenima isto)! Zna mozda netko zasto mlijeko nije pozeljno poslije treninga? cuo sam da zbog neke kiseline da nije dobro za misice odmah poslije treninga, al iskreno neznam dal je to istina sta sam cuo jer se svakakve stvari pricaju a ne mora sve bit istina! |
|
PersonalTrainer
Viden/a u gymu Joined: 19 Ožujak 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 24 |
Post Options
Thanks(0)
|
postoje neka hipoteza da mlijeko usporava whej ali meni to bas ne drzi vodu, uostalom ja ga ne pijem s mlijekom radi navike i manjeg "debljanja" ;) |
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, rasprava je na news grupi o bildanju... ja sam pak cuo da kalcij iz mlijeka pospjesuje izgaranje masti u tijelu pa su mlijecni proizvodi dobri za one koji se zele rijesitit sala... |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mlijeko ima niski glikemijski indeks sto usporava apsorpciju wheya.
Najbolje je piti whey iza treninga sa vodom. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
PersonalTrainer
Post Options
Thanks(0)
|
da, to je tocno..zapravo josvijek ne razumijem zakaj me mlijeko deblja ( i ne samo mene) a kaj ak ga pijes s nekim brzim secerom? po toj teoriji mozes ga pit s mlijekom ako ga pijes sa brzim secerom goji ima visoki GI pa onda ne usporava whej... ali dokazano je da mlijeko+whej+secer= debljanje kaj sad? bb je pun kontradiktornih cinjenica |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mlijeko ima puno mlijecnog secera koji je dosta tesko probavljiv. Zbog toga se i debljas!
|
|
PersonalTrainer
Post Options
Thanks(0)
|
to znam i ja ali mi nije jasan sistem, mehanizam...brijem da cu to pogledat u biokemiji kaj se desava pa vam javim
|
|
©ime
Viden/a u gymu Joined: 23 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 285 |
Post Options
Thanks(0)
|
apropo kontradiktorne cinjenice... neka najnovija istrazivanja pokazuju da se ljudi debljaju zbog ugljikohidrata a ne zbog masti... zasicene masnoce odjedamput postaju "dobre" i preporucljive i ne utjecu na los koleterol |
|
PersonalTrainer
Post Options
Thanks(0)
|
da tocno to....
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sime, Tako je i oduvijek bilo. Ukoliko uneses odredjenu kolicinu energije (UH) u tijelo a ne potrosis ni dijelic, ta energija se sprema u tijelu - u masno tkivo. Edited by Zoki |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
Evo, Zoki je rijesio sve dileme, ugljikohidrati se pretvaraju u masti ako ih ne potrosimo
|
|
PersonalTrainer
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
Grupni privatni treninzi, savjetovanje, suplementi, definicija, masa, programi prehrane i treninga,
|
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
mlijeko ima nizak glikemijski index,unatoc tome podize inzulin,,,,,,,,,,,,,,nije preporucljivo za vrijeme definicije........................
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |