Mlijeko |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |||||||||||||||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
Super , to mi je bas gust pojest, a znaci ne steti, dobro je to dobro
|
|||||||||||||||
avantgard
Cita FAQ Joined: 04 Lipanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 57 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
A mlijeko od 3,2 mm. Jel je to mlijeko obrano, polumasno ili punomasno??
|
|||||||||||||||
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
to ti je djelomicno obrano mlijeko. Ovo ispod kravice ti je od 4,5 do 5,0, najcesce 4,8. Sam ti mrkni dnevno bar litru ovog od 3,2 i jos unutra stavi zgance... Mljac..sad sam se sjetila sto cu sutra doruckovat.. |
|||||||||||||||
Ive_ri
Mixa shakeove Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 807 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
Ja moram priznat da uopce ne pazim na taj postotak mlijecne masti u mlijeku, obicno pijem 2,8 % , rijetko kad kupim ono sa manje mlijecne masti, ali mislim da nisam debel tako da se ne moram bas toliko brinut oko toga
|
|||||||||||||||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
Ja neznam, meni je mlijeko nekak najfinije pice. Vise volim pit obicno mlijeko nego ono cokoladno, nekak me vise osvjezi. Tokom dana popijem negdje oko pola litre cistog mlijeka 3,2 m.m. + sirevi i ta sranja od mlijeka...
|
|||||||||||||||
Ive_ri
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
Meni je sad po ljeti bas super popit onako hladno mlijeko mmmmm
|
|||||||||||||||
Mozda Bog zeli da upoznas mnogo pogresnih osoba prije nego sto upoznas pravu i na tome ces mu, kad se to bude dogodilo, biti zahvalan.
|
|||||||||||||||
ica-beograd
Viden/a u gymu Joined: 24 Lipanj 2007 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
Sva sreca ja ne pijem mleko,pa ne moram da se brinem da li cu 0.50% ili 3.2%.Pila sam ga samo kao beba i to mamino,naravno.Ja samo jogurt pijem,kao zamenu za mleko,citav zivot,svakodnevno.Ne znam koliko je to dobro,ali miris i ukus mleka ne mogu da podnesem,odmah imam nagon za povracanjem.
|
|||||||||||||||
Koja je razlika izmedju skole i zivota? U skoli dobijete lekciju,a zatim vam daju test. U zivotu dobijete test koji vas nauci lekciji.
|
|||||||||||||||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
Ajoj, ja nemogu zamslit da nepopijem barem pola litre dnevno...
|
|||||||||||||||
invisible fairy
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 13 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
sto ce ti manje? Ja kupujem to ili s š,5% .. Ona sa 2 ili 3% su mi sad prejaka,jedino sa Nes-om ih mogu popiti!A inace pijem i sojino ponekad. I moram ga skoro svaki dan popit bar malo. Edited by invisible fairy |
|||||||||||||||
®ivot nece prestati ovdje,bez obzira sto covjecanstvo ucinilo. JEDINO cE SE cOVJEcANSTVO VRATITI NA NI©TAVILO iz kojeg je i doslo.Ako se ne promijenimo...
|
|||||||||||||||
ikan
Viden/a u gymu Joined: 13 Studeni 2007 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
Zamolio bih ukoliko neko zna gdje da pronadjem informacije o kokosovom mlijeku. |
|||||||||||||||
avantgard
Post Options
Thanks(0)
|
||||||||||||||
Edit:prilagodjen font Edited by Zoki |
|||||||||||||||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |