mlitavost/mlohavost |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
jazz
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Travanj 2010 at 20:33 |
Pozz ljudi,
trebala bi mi mala pomoc a vjerujem da bi ste vi imali par dobrih savjeta radi se o tome da sam mlohava, jako (najvjerojatnije je došlo do toga jer sam bila smršavila)..toliko mlitava da sam aktrakcija, frendice prepricaju ljudima pa me oni pipaju..nekima se sviđa, nekima ne..meni ne...a problem je što se trudim ojacati ocvrstiti i to vec duže vrijeme.. imam oko š82cm i 67-68kg, nije stvar u višku kila..vježbam vec 2,3 godine, razne kombinacije crobika..nekad više skakanja, nekad manje...ovisi koja mi se trenerica sviđa ali ne mogu previše skakati, trcati jer imam ozljedu koljena...2-3 puta tjedno, ovisno o vremenu..imam kondicije, osjecam mišice ali mekana sam po cijelom tijelu, ruke, noge, guza...pa ako imate neki prijedlog kako da tome pristupim i napokon vidim neke rezultate bila bi jako zahvalna |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
ta "mlohavost" ti je voda ili salo ili kombinacija, nema sta drugo bit...ono osnovno ti je prehrana tj prehranom ces rjesit tu "mlohavost" ( imas u FAQ sve)...da bi se zategnula pocni vjezbat s utezima preporuka ti je da najdes neki kruzni trening i vjezbas po njemu neko vrijeme...
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
i da.taj proces traje malo duze tako da ako nakon misec dana se ne popravi nemoj stat nego nastavi vjezbat .posto i sama kaze da je smrsavila virujen da je tu otislo dosta misica zbog ko zna kakve prehrane, a salo je ostalo i sad je tu ta mlohavost
Edited by zmaj |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
jazz koliko si smršavila, kako i u kojem roku?
Mlohavost je malo teže riješit, pogotovu tu koja nastaje naglim i krivim gubitkom kg koji i rezultiraju time da se mišici i koža opuste, a masne naslage skupljaju radi krivog režima prehrane (vjerojatno pretjeranog kalorijskog deficita i manjka proteina u prehrani). crobik ti tu nece previše pomoc...ono što tebi treba je trening snage da ojacaš tijelo, upotpunjen sa pravilnom prehranom. Treba izgradit mišice ponovo, a to ceš teško postic samo crobikom s obzirom da je to crobna aktivnost namijenjena više potrošnji kalorija...moraš kombinirat i jedno i drugo. Nije lako, i traje li ga traje...ali može se Edited by Gym_girl |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jazz , jao ovo kao da sam ja pisala al stvarno ,
Imam ISTI problem, idem duuuuuugo u teretanu ali još uvijek nisam se riješila te mlohavosti i mlitavosti, sva sam mekana di god se pipnem , pazim šta jedem, radim s utezima, ali ništa i ništa :( Smeta mi to jako, npr. ljeti NIKAD , ALI NIKAD ne nosim npr. kratke suknje, jedva i hlacice obucem jer kad sjednem cijela noga mi se "razlije" ako kužite šta mislim, |
|
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
gym_girl je vec sve rekla ucvrsti muskulaturu ...ta mlitavost moze bit samo salo i voda nista drugo.... Edited by soner_9393 |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
dianna
Mixa shakeove Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa radim na tome ali ne ide i ne ide ,mršavit nebi smjela više , bar ja tako mislim imam š85cm i 68kg
|
|
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
hehe pa treba vremena za to..neide to preko noci |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
jazz
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2010 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
barem netko da ima isti problem kao ja ja nosim suknje i kratko jer izgledam mršavo..koji privid
smršavila sam dosta, to je bilo prije par god, cca š0kg na nacin da sam se samo potrudila ne jesti gluposti za veceru nego sam prešla na jogurt i voce..ali nikad ni nisam bila cvrsta..možda su "loši" geni u pitanju, cujem da i to postoji... jedino nakon cega sam primijetila neke rezultate u kracem roku (2,3mj) bilo je nakon 2put tjedno crobika vrste kombinacija hopsanja po steperu a u isto vrijeme radit ruke s trebi barom (ona neka šipka) gore-dolje, lijevo-desno..ali ta trenerica otišla a od tad nikakvog pomaka možda bi komba teretane i crobika bila pun pogodak |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
Misici zajedno sa kostima (ali ove se ne mogu mjenjati) obliku tijelo. Ne zove se to dvoje bezveze u medicini mehanicko-tonicki aparat.... ;) Dakle,misica i misica izgraditi... Sam sam imao isti problem, pogotovo sa nogama... Al cucnjevi,biciklo i tc bo su rjesili problem ! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Cure moje, slušajte me
Nema tu loših gena, nema tu zle sudbine... Dianna, ako vec dugo ideš u teretanu i ne vidiš pomaka što se mlohavosti tice...možda krivo radiš? Možda ne napreduješ dovoljno, ne stavljaš dovoljne težine, ne radiš dovoljno intezivno? Možda radiš premalo/previše kardia? Možda ipak nešto ne štima u prehrani? Nije problem u kilama, treba pratit omjer masnog i mišicnog tkiva - kod tebe je vjerojatno ovo prvo u prednosti što znaci da ipak te masne naslage ne idu kako bi trebale... Imala sam i ja taj problem na guzi i nogama, dok ih nisam pocela maltretirat sa težinama, cucnjevima, iskoracima...i to ne 2 put tjedno nego skoro pa svaki dan. Da ne govorim o hodanju umjesto vožnji busom, pentranju stepkama umjesto liftom....moving, moving, moving! Nema tu jednog nacina, ima ih š00 i svi se trebaju radit istovremeno. Treba izgradit mišic! Mogu rec da su sad te noge slicnije kamenu nego ispuhanom balonu Naravno, posla ima još preko glave, uvijek ima onih dijelova koji se drže ko pijan plota ali ide...garantiram da ide! Al treba radit....stvarno radit...bacit stolicu i kauc kroz prozor i mrdat se di se god stigne Jazz probaj sa teretanom, ako ti se to neda, kupi si neke utege i radi doma cucnjeve, iskorake i slicne vježbice za noge..kad god stigneš. Samo nemoj tražit izgovore u genima jer.... a-a, oni nam samo mogu malo odmoc i usporit napredak ali sprijecit nas? Ne, to samo mi sami sebe možemo Bodybuilding ili oblikovanje tijela i je to - borba sa genetikom i u tome i je fora,zato nedaj se - ja se nedam i vidim da ta borba ima smisla Edited by Gym_girl |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
AnnabelleXIII
Cita FAQ Joined: 26 Srpanj 2018 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh sad... Imam 18% masnog tkiva, 33% misicne mase, 53 kg, 175 cm, 34 godine. Vrlo sam vitka, debljam se u predjelu nadlaktica i ledja, redovito vjezbam po najmanje pola sata na dan. Misici su mi vec blaaago definirani, osobito na bedrima i trbuhu, ali muku mucim s njihovom mlohavoscu u opustenom stanju. Molim savjet.
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
Annabelle, kako vježbaš, kako ti treninzi izgledaju? I gdje primjetiš najveću mlohavost? |
|
|
AnnabelleXIII
Post Options
Thanks(0)
|
Mijesano. Vecinu godine bootcamp/slim and fit 4x tjedno u prosjeku (osim kad imam mengu), ostatak svakodnevno vjezbanje po otprilike pola sata doma. Vjezbe s bootcampa vecinom - cucnjevi, sklekovi, plenk, trbusnjaci svih vrsta, bugarski cucanj i ine kojima ne znam imena.
Misici su mi posvud blago definirani, ali u opustenom stanju ipak iznimno mlohavi. Radi se o rukama i nogama po cijeloj duzini. Posto sam mrsava to ne dolazi jako do izrazaja, ali... Prehrana mi je izbalansirana, redovita, naglasak na vocu, povrcu i proteinima. Nisam na nekoj posebnoj dijeti, jer ili jedem po restoranima (drugu opciju nemam) ili hranu koju nam doma skuha mama. No ne mogu se pozaliti ni na jedno od tog, raznovrsna je i bogata nutrijentima i inim sto treba nama vjezbacima. Edited by AnnabelleXIII - 31 Srpanj 2018 at 07:41 |
|
CeLe111
Viden/a u gymu Joined: 06 Listopad 2015 Status: Offline Points: 370 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja samo nisam shvatio sto tocno definiras pod mlohavo, jer svaki opusteni misic je upravo to..
Da li pricamo o misicima ili o masnom tkivu/visku koze?
|
|
Online Mentor:
Nutricionizam/trening, misicna masa/mrsavljenje. Stalni pristup i motivacijska podrska. Rad temeljim na hrpi zadov. klijenata i uspjesnim transformacijama! http://www.fgfitness.uk |
|
AnnabelleXIII
Post Options
Thanks(0)
|
Hhm... mislim da se radi o mišićima. Višak kože sigurno nemam, a masno tkivo je pretanko za takvo što. Jako sam mršava. Možda se radi o slabom vezivnom tkivu? Kako tome doskočiti?
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |