MMA / UFC - Fedor i ekipa |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, i ja imam osjecaj da je to sve više show negoli ozbiljna najava. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mirkec ce za posljednji svoj mec dobiti pravo bogatstvo, š,š mil. $
VIše na linku: http://www.net.hr/sport/page/20š0/09/24/0836006.html?pos=nš Tko se ne bi borio za tu lovu.. |
|||
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Lovu i batine
|
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ajmo Mirkec!!!
|
|||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja mislim da Mirko nema baš neke šanse protiv Mira
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jedva cekam.. Ma samo da ispuca svoje direkte i rusio bi ga, al nece on u tucu vise.. |
|||
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja najprije mislim da ce se to u parteru riješit, tu bi cak mirko imao i neke šanse, cemo vidit jel tako |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
A da.. Sat je navijen u 4.. :)) Nemoj jest u to doba |
|||
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mah, po meni se on ne bi trebao više borit.
No, moramo ga bodrit ako je covjek vec tako odlucio! |
|||
LiveStrong
|
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
A, Mirkec...
|
|||
LiveStrong
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma.. jadnik.. bio sam budan od 4 do 7 bezveze.. Glupi su oni koji su mislili da on moze iznenadit.. |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
šteta, sad je gotova karijera, š00%
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
||
Aa vec je i vrijeme bilo.. ali za tolike pare, ja bi isao nespreman se tuci.. osiguras si cijeli zivot |
|||
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
pa da, to je oko 5 i pol milijuna kn, za te pare bi se borio s Mirom i Mirkom zajedno
|
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Katastrofa!
Jedan od gorih meceva što sam gledao.. Mirkec jadni je samo došao pobrat lovu. Taj UFC je vec lagano sramota.. ekipa ulazi u ring samo i jedino radi para.. nema tu više želje i volje za fajtom. Ugl. uzalud potrošenih nekoliko minuta što sam gledao fajt. Mirkec je izgledao ko penzic, trebali su mu dati kosmodisk i štake da se može borit. |
|||
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Mirkec pobro lovu i to je bitno.. lol..
|
|||
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |