MMA / UFC - Fedor i ekipa |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mirkecova zadnja izjava:
"'UFC me pošteno platio i nisam mogao odbiti nastup, iako bi mi bilo pametnije da sam odbio…'" |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa Mirko uci po novom bestselleru u biti, kak vam nije jasno!
|
||
LiveStrong
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
.. sasava mala.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
LiveStrong
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A mi se smijemo i pljujemo po njemu, ali nije ni njemu lako.. Nadavao se on i nadobivao udaraca u svom zivotu. Ja sam jednom izgubio nokautom pa sam prestao se time bavit jer nije vise isto ulazit u ring, a on i dalje pokusava... |
||
|
||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma nitko ne pljuje po njemu!
Ali u životu koliko god nekad išao do krajnjih granica, moraš znati i kad odustati i pronaci nešto drugo u cemu si dobar kad prođe tvoje vrijeme. Kad si direktor firme ili trener ekipe, otiđi kad si došao do vrhunca jer ce te svi pamtiti kako si bio najbolji. Ovako, samo je stavio ljagu na svoje ime i sam je rekao to što je rekao. |
||
LiveStrong
|
||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma normalno da nije to to,normalno da to nije kao iz doba Pride-a ali nije mi jasno zašto je Mir bio gotovo jednako jadan ako ne i jadniji od Mirka u ovoj borbi? covjek koji se duže pripremao za borbu i bio izraziti favorit nije napravio gotovo ništa,prakticki je molio Mirka na kraju "daj molim te padni dolje više". Vrlo loš nastup od strane Mira,skoro je došlo do bodova i taj "lucky punch" ga je spasio iako bih dobio na bodove no po meni bi i to bilo nezasluženo.
Sve u svemu treba imati muda za sve to,lako je pljuvati po Mirku ali gdje je tu Fedor u toj prici? Onaj Fedor koji je "najbolji na svijetu"? Nema ga! U UFC su ušli i Minotaur,Mirko,Wanderlei Silva i drugi Pride borci i nisu se baš proslavili time ali bar su imali muda otici tamo i boriti se sa mlađom,kompletnijom i motiviranijom ekipom. Vremena se mijenjaju i na scenu su došli puno kompletniji borci koji i TRENIRAJU MMA a ne da su se ostavili juda ili boksa pa odjednom prešli na nešto malo kompliciranije...a u takvoj atmosferi bi i Fedoru došli glave,pogotovo Velasquez. Jedino bih volio vidjeti kako se Mirko revanšira Minotauru ili bar Gonzagi pa neka onda ide u penziju...a to je moguce ako UFC bude htio. |
||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Razgovor koji su vodili Mir i Mirko
U klincu sam mu rekao: 'Ajmo se na sredinu potuci!'. A on meni kaže: 'Necu, idemo na pod.'. Rekao sam 'hocu, ali ako cu ja biti gore'. Na to mi je samo rekao 'onda ostajemo ovdje'", prepricao je Mirko razgovor sa svojim suparnikom usred borbe. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Haha Mirko je uvijek za zafrkanciju |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
midza
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Drugi poraz* :) |
||
midza
Cita FAQ Joined: 14 Listopad 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?
v=uwyjkpks0UI&p=028šC7A6E82324FD&index=7&playnext=2 to je taj Edited by midza |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Heh citam na netu info UFC boraca,negdje pise Frank Mir š85
negdje š90,Mirko Cro Cop š85 negdje š88,..zanimalo bi me dal ko od vas zna stvarno koliko su oni visoki i koliko oni teze..:) |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Prebacen ti je post u glavnu temu o UFC-u. |
||
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mirko je š88, to znam ziher, prošao sam pored njega prije par mjeseci i bio je par cm viši od mene |
||
Rijeąeno na PM.
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
a reci kolki si naspram njega u sirini? |
||
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |