MMA / UFC - Fedor i ekipa |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | ||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e to fkt ne znam, al mogu ti rec da je Mirkec pojava uživo
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Strikeforceov prvak u teškoj kategoriji osvojio je jedan od najprestižnijih naslova u svijetu borilackih vještina. U finalu K-š Grand Prixa 20š0. razbio je legendu Petera crtsa te postao prvi covjek koji u istom trenutku drži velike svjetske titule u MMA-u i kickboxingu.
Uvijek mi se sviđao ovaj fighter - Alistair Overeem Veoma je poznat po svojem koljenu, to mi je uvijek bilo fora gledati.. Više na linku. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bome je i ogroman
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Je, prava je mrcina. Definiran fino, nije kao medvjed. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
5, 7 i 8 su i najbolji |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
FITovci,
jeste gledali Mirka i što kažete na mec? http://sportski.net.hr/klub-boraca/page/20šš/03/20/0424006.h tml?pos=nš Pobrao je fini knockout, mislim da mu je vrijeme lagano za mirovinu jer i sam kaže da više nije gladan pobjeda i sl. |
||
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pogledao sma sad malo opet video, i jendostavno kao da svaki udarac overeema vrijedi kao bar 3 crtsova.. toliko ga potrese svakim d aje to nevjerovatno.. plcus da se cjelo vrijeme ijma osjecaj kako ga ni jedan protivnikov udarac ne dira ni malo što se mirka tice... jbg naletio na šaku.. događa se.. |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A steta za Mirka fakat se dobro drzao, eto jednostavno Shaub je pogodio u pravo mjesto i K.O.
S druge strane i sam je priznao da nema vise onu "glad" za borbom i pobjedom, tako da je ipak vrijeme za mirovinu i to zasluzenu. Svaka mu cast sto je sve do sad postigao u karijeri. Ipak ce ostati zapamcen kao jedan od naj boraca u MMA. Respect Cro Cop! Evo jedan Tribute http://www.youtube.com/watch?v=EruLavarcLE&feature=relat ed |
||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
|
šteta što je izgubio, ali valjda mu je ovo pokazalo da je vrijeme da se povuce. Po mom nije ni trebao prelaziti u UFC, bolje da se povukao na vrhuncu... cestitam mu na svemu što je postigao!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
odlican video, stavrno je bio zvjer u mlažim danima dok je bilo vatre |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa, jeste gledali K1 final koji se odrzao u Areni?
Za one koji su gledali, jedno pitanjce... kako je Badr Hari dobio 30 kg u 5 tjedana? Pusten je iz zatvora sa 80 kg, 5 tjedana kasnije na vaganju lik ima 110 kg.
|
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha... vidis, to je jedno jako dobro pitanje... ne vjerujem da je uzimao steroide, jer bi pao na doping testu... opet, ako je dobio toliko kilograma samo hranom, sigurno nisu kvalitetni, i pala bi mu kondicija... Definitivno je to nelogicno... mislim da malo muljaju... |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
I meni je to malo izgledalo nelogicno, gotovo je nemoguce dobiti toliku kilazu u tom vremenskom periodu. Edited by Zoki - 19 Ožujak 2013 at 20:17 |
||
|
||
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |