Mobiteli - koji posjedujete? |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
moja sucut, suosjecam jer cesto gubim stvari |
||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
hvala nije do moba, ionako sam ga mislila mjenjati... imenik R.I.P... ma uzeti cu opet isti broj, bar nešto. |
||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Zato je pametno imati sve kontakte i brojeve na kompu.. Nabavi si program za povezivanje svojeg moba (bilo koje marke) s kompom i cijeli imenik š. mjesecno seliš na komp. Tako da ako i izgubiš, nema beda. |
||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Naravno da mi je to palo vec š00 puta na pamet, ali naravno i da nam trebaju ovakve stvari da se mrdnemo! Srica da je maila i facebooka pa cu svima šibnut cirkularni |
||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||
Inanna
Viden/a u gymu Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
lg cookie
|
||||||
dejanelo
Viden/a u gymu Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Blacberry Pearl 8šš0- Nadam se uskoro Storm 2
|
||||||
arminE
Cita FAQ Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
sony ericsson k800i ne furam mobitele : )
|
||||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
kako ne furaš kad imaš k800i? |
||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||||
karategirl
Cita FAQ Joined: 21 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
nokia 5230..inace bas ne koristim previše mobitele |
||||||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
A što onda koristiš? |
||||||
|
||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
|
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Ma to ti je Hi-Tech, ovo je mama |
||||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Znam šta je to, al meni lici na Hi-Tech mišolovku |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Bolje da prekinemo na vrijeme, potjerace nas Zoki |
||||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||||
Mystique
Cita FAQ Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
LG GT500
|
||||||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|||||
Na to sam i ja odmah pomislio... ako ne voli mobitele.. ovo su prave mašine.. možda koristi poštu - tko zna.. Edited by Zoki |
||||||
|
||||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |