Mobiteli - koji posjedujete? |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Author | ||||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
moja sucut, suosjecam jer cesto gubim stvari ![]() |
||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||||
![]() |
||||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|||||
hvala ![]() nije do moba, ionako sam ga mislila mjenjati... imenik R.I.P... ma uzeti cu opet isti broj, bar nešto. |
||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||
![]() |
||||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||||
Zato je pametno imati sve kontakte i brojeve na kompu.. Nabavi si program za povezivanje svojeg moba (bilo koje marke) s kompom i cijeli imenik š. mjesecno seliš na komp. Tako da ako i izgubiš, nema beda. |
||||||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||||||
![]() |
||||||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|||||
Naravno da mi je to palo vec š00 puta na pamet, ali naravno i da nam trebaju ovakve stvari da se mrdnemo! Srica da je maila i facebooka pa cu svima šibnut cirkularni ![]() |
||||||
Strong is the new skinny.
|
||||||
![]() |
||||||
Inanna ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 147 |
|||||
lg cookie
|
||||||
![]() |
||||||
dejanelo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 27 Veljaca 2007 Status: Offline Points: 120 |
|||||
Blacberry Pearl 8šš0- Nadam se uskoro Storm 2
![]() |
||||||
![]() |
||||||
arminE ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Svibanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 34 |
|||||
sony ericsson k800i ne furam mobitele : )
|
||||||
![]() |
||||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|||||
kako ne furaš kad imaš k800i? |
||||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||||
![]() |
||||||
karategirl ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 21 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 41 |
|||||
nokia 5230..inace bas ne koristim previše mobitele |
||||||
![]() |
||||||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|||||
A što onda koristiš? ![]() |
||||||
|
||||||
![]() |
||||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||||
|
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
![]() |
||||||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
|||||
Ma to ti je Hi-Tech, ovo je mama ![]() |
||||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||||
![]() |
||||||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
|||||
![]() ![]() Znam šta je to, al meni lici na Hi-Tech mišolovku ![]() ![]() |
||||||
Rijeąeno na PM.
|
||||||
![]() |
||||||
Furai ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
|||||
Bolje da prekinemo na vrijeme, potjerace nas Zoki ![]() ![]() |
||||||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||||||
![]() |
||||||
Mystique ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
|||||
LG GT500
|
||||||
![]() |
||||||
|||||
Na to sam i ja odmah pomislio... ako ne voli mobitele.. ![]() ovo su prave mašine.. možda koristi poštu - tko zna.. Edited by Zoki |
||||||
|
||||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |