Modni kutak |
Post Reply | Page <1 12131415> |
Author | |||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hladnoooo jeeeee, ledenooooooo Ali, ovako super, stalno su sad neke tekme, evo prvo Cibona, pa Snow Queen, pa onda hokej, nije dosadno Btw. PRESTANI MI SLAT REQUEST ZA FARMVILLE ne želim igrat to, imam doma vrt, još da i tvoj virtualni sadim i zaljevam |
|||
LiveStrong
|
|||
GajbaPive
Mixa shakeove Joined: 20 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 921 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kaj to jos ljudi igraju? ajoj...
ljudi, iz iskustva govorim - ako igrica nema realnog kraja (ubijes nekog tipa ili postanes svjetski prvak) ne pocinjite! izgubio sam 6 mjeseci zivota na onom prokletom ogameu, sreca pa sam skuzio na vrijeme. kolega s posla vec skoro 3 godine svaki dan pazi na flotu... ajoj... |
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
davore tak treba, dat ženama da rade |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hehe.. Pa necu ja ledja unistavat na saginjanje, cupanje korova itd.. Zene nek to rade |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tako je, mi za to imamo deadlift, one vrt i farmu |
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E jbg, prso link
Edited by Morrighan |
|||
mystic
Cita FAQ Joined: 28 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 47 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tražim si nekakav torbak za fitness...ja bi ovak nešto
Zna netko di bi bilo takvih torbi, a da nije sad ono baš skroz preskupo? Edited by mystic |
|||
vanana
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
meni treba nova obleka za zumbu, jel prodaje netko?
|
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
tebe zanima jel netko prodaje novu robu ili korištenu
i kakva je to obleka "za zumbu" i zašto bi kupovala od nekoga? |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
renren
Cita FAQ Joined: 06 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 15 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
@mystic
Kupila torbu prije nekih mjesec dana, ducan na pocetku Petrinjske, par ulaza prije Lusha, koštala je oko 240 kn. Torba je prilicno velika, a može glumiti i ruksak. http://sherpani.com/sherpani-blaze.aspx |
|||
berlava
Viden/a u gymu Joined: 12 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 414 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ja si pokusavam nac neke lipe zenske rukavice za gym.
al ponuda je ono zali boze . |
|||
spicy
Cita FAQ Joined: 29 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 78 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
pitanje za cure,nema veze s fittnesom:) znate li gdje ima za kupiti badica sa volanima?s tim da gornji dio bude bez naramenica,ali da ima volane.ovako nešto:
|
|||
spicy
Post Options
Thanks(0)
|
||
ili ovako,ali samo gornji dio
|
|||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
moguce u H & M-u...tamo ih ima super u svakom slucaju.
|
|||
spicy
Post Options
Thanks(0)
|
||
hvala
|
|||
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jaoj presladak je! |
|||
Post Reply | Page <1 12131415> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |