Modni kutak |
Post Reply | Page <1234 15> |
Author | ||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa da, zato i kažem, to je super za frajere, izgledaju veci u takvima! Da nije da samo žene rade na vizualnom zavaravanju! |
||||
LiveStrong
|
||||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, baš cool majice...like... volim i ja takve... briga me za vizualno ;))
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Uhhh fck, sve kaj je Soner rekel , osim torbice, to mi je za pedere.......al frizura mi je tak nekava ko na slici kokotica heheheh , volim trapke malo da nisu obicne,da budu malo onak.......hehehe al cipele i tenke to nije nis special. Jeidno mi je bounce back gel i nije mastan neg je suh i neprimjetan kaj se tice sjaja , tak da nije mastan ni ljepljiv |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
znaci, ti si poput teensa, pošto je Soner reko da to njegovi nose p.s.ajde, samo da se gel ne sjaji Inace, ovak trebate dolazit in da gym: |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ne sjaji mi se gel ako ga ne stavim prevec, al i iak ga je više nikad nije mastan neg je suh uvijek....
A da sam ovak ogroman ko lik na lsici bas bi me briga bilo kak dodjem u teretanu, niko ti se nebi niu smijao ili bi, al sam jednom , drugi put mu nebi bilo smjesno vise.Lagano bi mu dobacio šiku s 200kg utega da lovi |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hm, ja neam niš protiv onih torbi što furaju "dijagonalno", british style...inace, taj teen stil yuck, ali ne mislim na to vec nešto ko pete doherty jelte
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Jooooooj...mi smo se u teretani uvijek smijali bili jednom liku koji je dolazio vježbat u toj hoodie iliti dukserici! Ono, LJETO JEEEEEEE...umirem i s to malo odjece kaj imam na sebi od vrucine, nije mi pomoglo ni kad sam iznad one klime stajala da se ohladim! Ništ, on u toj debeloj majici vježba... i na kraju, prica mi frendica kak je cula na tv-u kak se Simona spetljala s nekim likom iz teretane, studira na kif-u kao...reko, pojma nemam nijednog lika koji bi studirao to tu .. kad ono, to taj kepec bio...
|
||||
LiveStrong
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Zika, tko je ovaj lik? omg kolka mrcina
feniks, mjenjaj stajling pod hitno Edited by soner_9393 |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
uuuu...na to sam zaboravila...torbe Imaš ti kakvu specijalnu ili sve natrpaš u ruksak neki? |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
I bivsa mi se zgraza na moj stajling Al sve mi je drzai, ja sam zapravo jakoooo mlad u dusi |
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja imam ovakvu:
|
||||
LiveStrong
|
||||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|||
za teretanu imam malo vecu crnu sve fino stane, kad moram u onu na zavrtnici kao tzk ruksak
|
||||
AnastasiaB
Post Options
Thanks(0)
|
|||
joj baš je slatka idem pogledat mad men pa se vracam |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma mlad si ti i ovak, samo što si ti sebi nešto zabrijal u glavi |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
|||
googlanjak neki, pojma nemam |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma kenjam malo, al htio bi bit 5 god mlađi A i nije stajning tak strasan....bum poslikal svoj novi kompletic pa posaljem sutra |
||||
Post Reply | Page <1234 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |