Modni kutak |
Post Reply | Page <12345 15> |
Author | |||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Al istina...pricaš ko da si starkelja neki! Mislim, gle, to kaj ti rame ispadne tu i tamo kaj sad Dok nije kuk, dobro je Mojoj frendici kaj judo trenira, stalno rame iskace...a tek su joj 23, tako da...ti si još dobar I imam pitanje za vas muškonje...vam je dobro ili loše ako cura dođe u majici u kojoj se vidi trbuh??? Kod nas dolazi jedna kaj misli da je smršavila, pa joj sve skace kad je na traci.. ..fakat mi došlo mucno jednom! |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
awwww, poslikaj kompletic da vidimo kak zgleda |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
što manje odjece, to bolje al naravno, ak ima kaj pokazat |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
+š |
|||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kaj je najbolje, uvijek tak suprotno dođu neke u zanosu kaj misle da imaju za pokazat... odmah se sjetim onih sa supertalenta koji tule, a ne pjevaju, a uvjereni su da rasturaju kak su prije dolazili lude 80-e??? |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
uff, sad bi se vratio u 80-te :P
al ovo mi je nevjerovatno, gace preko tajica, to samo supermen smije napravit |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo, Soner... Ronnie Coleman in da gym
razderao svoju, ne stane u nju |
|||
LiveStrong
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.amoeba.com/dynamic-
images/blog/Sarah/urkel.jpg ovo je moda |
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
@ zika
ronnie je zvjerka, taj nosi valjda 8XL |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
to mi nikad nikad nikad nije bilo jasno zašto su ženske stavljale na tajice nešto što bi navukle preko majice gore, pa je izgledalo ko da tange nose koje navuku preko ramena makar, je sexy..nekad tipa ovo, nemrem nac ništ bolje |
|||
LiveStrong
|
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
kaj je Pitbull, di se furaš na štrebera znaci??? ili |
|||
LiveStrong
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ne, sam vam pokazujem nacin oblacenja |
|||
zika
Post Options
Thanks(0)
|
||
a kaj ti furaš???
jel imaš kokoticu za frizuru isto il? |
|||
LiveStrong
|
|||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
||
evo ih još |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Trazis povezicu u godinama u mojoj glavi? |
|||
Pitbull
Post Options
Thanks(0)
|
||
slicno ko soner, traperice, tene i neka majica/duksa meni
najdraze a frizura, osisan sam jako kratko 2mm |
|||
Post Reply | Page <12345 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |