Modni kutak |
Post Reply ![]() |
Page <12345 15> |
Author | |||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Al istina...pricaš ko da si starkelja neki! Mislim, gle, to kaj ti rame ispadne tu i tamo kaj sad ![]() Dok nije kuk, dobro je ![]() ![]() ![]() Mojoj frendici kaj judo trenira, stalno rame iskace...a tek su joj 23, tako da...ti si još dobar ![]() I imam pitanje za vas muškonje...vam je dobro ili loše ako cura dođe u majici u kojoj se vidi trbuh??? Kod nas dolazi jedna kaj misli da je smršavila, pa joj sve skace kad je na traci.. ![]() ![]() ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
awwww, poslikaj kompletic da vidimo kak zgleda ![]() ![]() ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
||
što manje odjece, to bolje ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
+š ![]() |
|||
![]() |
|||
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
||
![]() kaj je najbolje, uvijek tak suprotno dođu neke u zanosu kaj misle da imaju za pokazat... ![]() ![]() ![]() ![]() kak su prije dolazili ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
||
uff, sad bi se vratio u 80-te :P
![]() al ovo mi je nevjerovatno, gace preko tajica, to samo supermen smije napravit |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
Evo, Soner... Ronnie Coleman in da gym
![]() ![]() razderao svoju, ne stane u nju ![]() ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
||
http://www.amoeba.com/dynamic-
images/blog/Sarah/urkel.jpg ovo je moda ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
@ zika
ronnie je zvjerka, taj nosi valjda 8XL ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() to mi nikad nikad nikad nije bilo jasno zašto su ženske stavljale na tajice nešto što bi navukle preko majice gore, pa je izgledalo ko da tange nose koje navuku preko ramena ![]() ![]() ![]() tipa ovo, nemrem nac ništ bolje ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() kaj je Pitbull, di se furaš na štrebera znaci??? ili ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
a kaj ti furaš???
jel imaš kokoticu za frizuru isto il? ![]() |
|||
LiveStrong
|
|||
![]() |
|||
||
![]() evo ih još ![]() ![]() |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
Trazis povezicu u godinama u mojoj glavi? ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
slicno ko soner, traperice, tene i neka majica/duksa meni
najdraze ![]() a frizura, osisan sam jako kratko ![]() ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12345 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |