moj cutting program, dajte svoje mišljenje jel ok! |
Post Reply ![]() |
Page <1 78910> |
Author | ||
pepperedangus ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pa ovaj tjedan + 2, eventualno 3 ako je 4 tjedna minimum. a kalorije su mi taj dan pobigle jer sam doda još jedan obrok, originalno ih je trebalo bit 5, a bilo ih je 6. a šta se tice trenutne forme tvoje, dobro je to, s obzirom na operaciju i sve...
![]() |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
sta dobro,meni je ovo odlicno i ja bi takvu formu,svaka cast phoenix
![]() |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
Thnx, al tek sam poceo zapravo hehehe , još to varira iz dana u dan, ovak mora bit ne flexed ![]() Kaj sam ja.....a jesma neki ekto valjda.....ko mali sma uvijek bio najmanji, mršav itd...., još uvijek imam male opsege zglobova, no ipak nisam u stanju sada jesti bilo kaj i ne debljat se , najbolji primjer kad sam imao 91 kg, tak da neznam, neki buckuriš primarno ekto sa nešto meso vjerovatno i mozda mrvu enda ![]() Trenutno 77 ili 76 kg (nisam se vagao sad jedno tjedan dana) na 170 cm , tak da nisam tak malen za svoju visinu iako se trenutno sebi cinim kao perce i klinjo maleni sa tolko kg. Krenuo sam sa nekih 80 kg na defku sada, inace na masi prije sam imao 85 , tak planiram i sad kad cu radit masu ic do 85 minimalno, iako bi volio i nagurat još koji kg više, bit ce teško, al bum probal.... Edited by The Phoenix - 23 Ožujak 2012 at 23:34 |
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
svaka cast dobra kilaza na tvoju visinu. ja trenutno 78kg na 178 varira san ovu zimu od 80 do nekidan cak 76 jer san zadnjih tjedan dana po cile dane kopa nesto isprid kuce pa oslo..al neman takav izgled jbg sve sta pojeden ide u drob tako mi se nekad cini a i netreniran vec godinu i 3 miseca . danas mi bas stiga whey pa cu lagano pocet da kroz lito samo treniran koliko mogu,a na zimu ozbiljnije pa iza nove godine definiciju i ovako nesto ka sta si ti mi je primarni cilj,pa poslin jos koliko se moze(mislin sta se tice trbuha) a ruke i ledja najlakse kod mene rastu,stas kad obozavan dipseve i zgibove
![]() |
||
![]() |
||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
|
A jbga, to je to, ne treniras vec duze, a vjerovatno i ne pazis odmah toliko na klopu , kad krenes bu to ok, malo stisni za 2-3 mjeseca mozes puno napraviti |
||
![]() |
||
pepperedangus ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
|
nabacit cu ja skoro sliku da se vidi trenutno stanje
![]() a sad je u pitanju 200g posnog i šakica orašcica, ne jede mi se sami posni :D i uživancija jer danas je trening u prirodi =). |
||
![]() |
||
|
ma znan al bitno mi je da se vratin u rutinu ka prije jer san moga dosta kad san trenira ,a dogodine bacit 1 ultimate dijetu pa vjerojatno 2 kruga tako i vidit sta ce bit,alprvo do nove godiune triba nabit bar 85kg
|
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
Phoenix
![]() ....sad ce svi pocet nosit drobilicu na posao ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
thnx CCCC ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Je danas je bas topli, topli dan bio, prekrasan, takodjer ga pokusavam sto vise provesti vani, odradio jedan kompleks sa susjedom vani , po vrtu sadim po malo, kopao rupe za vocke itd tak da sam dost umoran :) , za sad zasadio 6 grmova borovnica, nesto malina dopunio, kupina, šumske jagode, par jabuka, kruški ,uglavnom svega, sad jos vrt.......bit ce miksanja bobicastog voca u whey , nema mi boljeg ![]() Edited by The Phoenix - 24 Ožujak 2012 at 21:59 |
||
![]() |
||
|
haha
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|
Khm, meni govoriš o fanatizmu? ![]() ![]() |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
![]() |
||
|
idemoooooooooooooooooooo :D -1kg, malo satran al osjecam se odlicno :D
|
||
![]() |
||
animal87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
|
punim se ovaj vikend nakon 12 dana,i sve ce biti cisti izvori,iako mi nefali nista u prehrani...masti su zakon,150-180g dnevno,ovisi kakav je dan i koliko imam za ucit:)
kilazu ne mjerim jer mi je to nebitno skroz,ali danas kad sam stegao dizacki remen prilikom deadlifta vidio sam da mogu rupicu vise....
![]() ![]() |
||
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
||
![]() |
||
|
bože bože, nešto mi nevalja sa usb'om od fotoaparata
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
evo me komšije, nije me bilo par dana jbg, rodija mi se prijatelju sin, pa smo proslavili malo duže nego šta je bilo planirano
![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 78910> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |