Moj dnevni / tjedni jelovnik |
Post Reply | Page <1234 358> |
Author | ||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Must admit, ako prije napišem ovaj meni zna se zalomit koji keks/cokolada navecer, pogotovo ak je malo laganiji tempo s laganijim namirnicama cili dan. I ja kako je i Gym za sebe rekla imam bogate porcije povrca. Naravno, ovo su "uzorni" modeli jelovnika, a ono kaj bi bilo not so good pišemo u Ispovjedaonicu, zar ne? Inace, normalno da vama deckima treba nešto jace. Ustvari, sve cekam da netko od vas decki i napiše neki svoj meni, nije ovo rezervirano samo za cure, makar, ženski meniji su u biti međusobno jedino usporedivi, pa mi je to i zanimljivije za citat. Daj Thorn ti napiši nekaj svoga, cisto da vidimo kako to "mladici" rade. |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moram priznat da si me zamalo dobila s ovim laskanjem I da, gym g nije ti baš prošao neprimjetno novi avatar Sad još samo reci da to nisi ti |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sad cu ti još samo reci da to nisam ja . Ovo je motivacije radi, niš od onog leptira |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, onda definitivno moram preimenovati naziv slike A baš se namucio da ju malo povecam |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
eee da sam znala, stavila bi upozorenje odmah ništa još od toga thorn ali kad budem ja u pitanju cu ti to naglasit da se ne muciš opet bezveze |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi, ljudi....
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Držte se teme....
Offtopic ce se brisati. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam ja, Thorn je! Evo Zoki, brzo se iskupljam današnjim jelovnikom D --> zobene + jogurt 1. ME?. --> breskva i kupine R --> homemade integralna vege pizza :) 2. ME?. --> komadic pizze + posni, zeleni caj V --> pileci filetino štapici + salata od krastavaca, paprike i rajcica Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:05 |
||
||
ivka
Cita FAQ Joined: 03 Travanj 2009 Status: Offline Points: 46 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
k vragu, moj jelovnik je ovog vikenda poremetio jedan zgodan frajer, ali je i dao motivaciju za duže i pojacano treniranje...Pa mu je oprošteno, ovaj put!On ce biti glavni krivac za moj ravni trbuh, a bit ce kad-tad. he he
|
||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
da se ukljucim...
8:00 kruška , aktivia+30g mjesanih zitarica 10:00 kikiriki u ljusci (oko 40g) 12:00 ta-bo pwm (posni) 14:00 tuna s graskom tikvicama i patlidjanom, juha povrtna 16:00 banana i groždje 19:00 salata + rikota domaca tijekom dana zeleni caj za ze? :)) Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:06 |
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajde nakon dugo vremena i moj post:
7.35. whey ili 2-3 jaja sa žlicom kecapa (da poboljša okus) 10.25 banana 14.35. (mamin) rucak-povrce,povrce.. 17.35. posni/tuna/2-3 jaja al možda bude ovakav (zbog škole jel i jer radim na dobivanju mišica radi definicije): 7.35 whey 9.45 banana 12.15 lgg 150g 14.35 povrce 16.35 tuna 18.35 posni Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:06 |
||
acid alice in the sky with diamonds
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jaja + ketchup - kakav je okus? Drago mi je da si ponovno aktivna, evica. |
||
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
probaj,super je! (omlet od jaja pa ga pomiješaš sa malo kecapa)
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Probam. Ja sam znao miješati jaja + posni. Ispadne ok. |
||
|
||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moji obroci su do sada izgledali ovako..valjda ne griješim u nicemu
8.30. - kava s natrenom 8.50. - 2 šnite male i tanke integralnog kruha + cca 7 dag purecih prsa š0.00 - mala banana š2.00 - kava s natrenom š2.30. - zrnati sir + 2 šnite male tanke integralnog kruha š3.30. - šljiva Do š7 sati cu pojesti još 2 šljive da izdržim dok dođem do doma s posla ... da li je pametno pojesti neko meso i salatu kad dođem kuci? ili? što bi mi vi predložili? jaja možda? jesam li previše jela? Edited by Skviki |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma kakvi previše! Ja mislim i premalo. Jel tako Gym?
Mislim premalo ce bit ako ne bude vecere. Dapace, pojedi neko kvalitetno meso(nemasno, ala pileca/pureca prsa kuhana/pecena samo ništa panirano i prženo u gomili ulja, teletina od buta, kuhana/prešana šunka) i povrca na razne prihvatljive nacine. Ali, svakako je dobro da imaš međuobroke i da jedeš u pravilnim razmacima tijekom dana, dakle bez izgladnjivanja. Edited by Kate |
||
Post Reply | Page <1234 358> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |