Moj dnevni / tjedni jelovnik |
Post Reply ![]() |
Page <1 209210211212213 358> |
Author | ||
animal87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
moj danjasnji meni
1: 100g zobenih,1 cjelo jaje + bjelanjka i 20g wheya
2: 200g brancina i 200g spinata i neki grah i kukuruz iz konzerve
3: 150g piletine i 70 g paste + 70g brokule
trening
pwm 30g wheya+50 dextroze
4. 70g paste+150g tunjevine i malo sampinjona,luka,umaka od rajcice
2 cutta pizze
![]() 5. za prije spavanja jos 250g sira+zlica lanenog
|
||
Jedem pileca prsa po kucama. Sa prilogom i bez!
|
||
![]() |
||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
|
Dorucak : šalica zelenog caja +50g maslaca od kikirikija
![]() Mo: 60g tune+šnita raženog Rucak: 100g ŠTUKE+krumpir i nešta zelenog na lešo Škola: 60g ribica+banana PreWM:110g tjestenine + sir ( ribam ga kolko mi treba oko 40-50g) PWM:30g whey+banana Zadnji obrok : najcešce neko meso zavisi šta imam Savjete molim
![]() |
||
![]() |
||
animal87 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 163 |
|
prewm: kakav to sir ribas??? nije valjda ementaler? :) tu stavi radije meso iz zadnjeg obroka
škola: bezveze obrok (jednostavije 2 snite razneog sa purecom sunkom), posto je u skoli obrok
rucak i dorucak OK
uzmi jos malo povrca uz obroke (mahuna,brokula,rajcica....)
|
||
|
||
![]() |
||
Zvonimir Brle ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
|
zadnji obrok : posni sam i msilio ubaciti, ali mi je problem jer treniram evo ko danas od 22 do23h
PreWM: to je tvrdi domaci kravlji sir Škola: e pa dosta mi je salama više, iako trebam taj obrok podebljati |
||
![]() |
||
|
domaci sir ima obicno dosta masti...tu ti je najbolje stavit meso...
a sta se tice skole probaj tu nesto iskombinirat,makar popit whey sa malo razenog kruha,
ili ako ti nije bed da uzmes nes u padeli sa sobom pa izjedes to na nekoj pauzi.
a kad treniras tako kasno,onda poslje pwm ubaci jos jedan kruti obrok i tu onda mozes doc ugljikohidrat prije spavanja,jbg to je tako kada treniras kasno,nema druge.
|
||
|
||
![]() |
||
Ballerina ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 134 |
|
d: 110g raženog, džem domaci od šumskog voca oko 30g, kava
mo: 1 jabuka 1 naranca r: 200g puretine+ 50g basm.riže+ salata mo: jogurt 200ml+50g badema v: 200g zrnatog+ 100g kuh.šunke+ mahun
|
||
![]() |
||
SMAJLICA ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
|
odmah ujutro: zeleni caj
D: naranca+2 snite razenog sa namazom od tune+ solja malomasnog mlijeka MO: jabuka+100g posnog R: pileci fileti sa graskom,snita razenog+ zelena salata V:pileci fileti sa sampinjonima+pola snite razenog+zelena salata (kroz dan jos dvije salice zelenog caja..) (uzas od dana, problemi sa padom secera po cijeli dan...uzas, uzas...nadam se da cu izbjec junk do spavanja) ![]() Edited by SMAJLICA - 04 Ožujak 2012 at 20:21 |
||
![]() |
||
|
nista...recimo da te vraca korak unazad...stavi jos zelenog caja kuhat
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Sutrašnji jelovnik :
Dorucak : 110g zobenih + mlijeko+50 g maslaca od kikirikija+zeleni caj Mo: 70g tune u konzervi+šnita raženog Rucak: 100g prsica+2 šnite raženog Mo: po mogucnosti pilece, purece meso PreWM: 100g tjestenine+ naribani tvrdi sir ( znam da je mastan, ali daje mi okus tjestenini ) PWM: 30 g whey+banana Vecera : o ovom još moram razmisliti
![]() |
||
![]() |
||
SMAJLICA ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
|
Dadadadadadaaaaa
![]() ![]() Ouuuu Greeeeeeenieeee ... ![]() ![]() ![]() ![]() by the way, ja ne znam kome je ovaj zeleni ukusan...taj je sigurno zaboravio ukus Kinder buena.. ![]() ![]() Just A Joke ![]() |
||
![]() |
||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
|
![]() ![]() Ma što manje rigoroznih pravila i zabrana sama sebi postavljaš - to ceš manje junkat, garantirano ![]() zabrane su pravi mamac za grijeh ![]() Inace, kad smo kod cajeva, novi proizvod od cedevite - žuti caj s više vrsta bilja, preporucam. Uz najbolju volju i nekoliko odlucnih pokušaja, nikako mi ne ide taj zeleni ![]() Slucajno sam jednom probala žuti caj i to mi je sad jedan od najboljih cajeva. Podsjeca na kamilicu. Baš da vas pitam, jel pijete ostale biljne cajeve ? Bez obzira na zeleni, žuti, bijeli i ostale iz te skupine, mislimd a ništa lošiji nisu ni naši "autohtoni", od lokalnog bilja, cvjetova, voca - kamilica, lipa, kadulja, cikorija, sladic i sl. Jednako dobar detox, hidratacija i opuštajuce-umirujuci ucinak. |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
![]() |
||
|
Dorucak : ujutro u pola 6
![]() Mo: konzerva sa tunom 80 g+šnita raženog Rucak:100 g prsa + 2 šnite raženog Mo: caj od šumskog voca Mo: 2 tanjura poriluka PreWM: 110 g tjestenine + 80g tune iz konzerve + nešto tvrdog sira PWM: 30g whey-a + banan Zadnji obrok : 165g ( ako vaga ne laže ) pilecih prsa+ poriluk na lešo+1,2 šnite raženog Vražije kile nikako da idu gore !
|
||
![]() |
||
|
Kate, razumijem te potpuno glede zelenog...Ista sam! Jedino to sto zaista osjetim da mi odgovara probavi, pa se "zrtvujem", hehe..
Ja sam citala da nije dobro mijesati razne vrste trava u jednom danu, jer time gube efekat..To sam davno pronasla u jednoj knjizi trava, pa po tome i idem.. A, inace, volim skoro sve cajeve...ovaj zeleni mi je bolji kad je mijesan s limunom ili zuti...ali ugl.trudim se da ga unosim, jer mi odgovara.. |
||
![]() |
||
pepperedangus ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 202 |
|
D: 6 jaja (2 cijela), malo kruha, 100g zobenih, sok od narance
M: 100g posnog, salata, kava R: 200g tune, malo kruha, kuhano povrce (brokula, tikvica, mrkva) trening + pwm (whey + kreatin) M: 2 pileca prsa, 80g riže, salata V: 200g posnog, 1 žlica maslinovog ulja, kikiriki |
||
![]() |
||
Shimich ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 02 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 26 |
|
D: dva dvopeka, 80g tune iz konzerve i jabuka
Trening+whey 30g Rucak: 200g juneceg gulasa+3 kuhana krompira+cherry rajcica M: Banana Vecera: Zrnati sir, malo oraha i cherry rajcice. |
||
![]() |
||
vedi08 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
|
ja pijem sve sto je biljno ne volim one klinceve tipa jabuka s cimetom, jagoda i vanilija i tako te zuti, zeleni, crni, indijski, menta i ekipa su mi najdrazi :D danasnji meni: d: 3 bjeljanka, 2 zutanjka, bijala kava mo: komad razenog kruha, pilca prsa, jogurt, grejp mo: whey s mlijekom trening v: pileca prsa, kuhani jacmik, grasak i mrkvica, zelena salata, zeleni caj spavanje :)
|
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 209210211212213 358> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |