Moj dnevni / tjedni jelovnik |
Post Reply | Page <12345 358> |
Author | ||
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(1)
|
|
joj ljudi super ste
dakle oko š7 sati neko meso i salatica (povrce) a što cu navecer? dajte mi prijedlog pliiiiz |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Navecer: posni sir / jaja / tuna / proteinski shake Biraj. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
evica
Viden/a u gymu Joined: 15 Veljaca 2008 Status: Offline Points: 438 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
izbaci natren,nepotrebno ti je to,a može napraviti puno štete a da nisi svjesna!
|
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
al ne mogu piti gorku kavu |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Skvikic malo mi je to nagurano nekako... da probam to posložit malo... 8.30 - Jesi razmišljala o tome da probaš zamijenit kavu npr. zelenim cajem? Ili nekim finim prirodnim vocnim sokom? Prve dane bila bi kriza al brzo bi se navikla na to i sigurno biš se ujutro bolje i svježije osjecala nakon nekog vremena! * ovaj dio nije toliko bitan, samo promoviram bu?enje bez kave, možeš je slobodno pustit :)) 8.50. - Ma podebljaj te šnite, dobro se najedi ujutro, neka ti to bude najvažniji obrok - tako ceš se zasititi pa ce ti i kasnije manje trebat, možeš dodat i jednu malu vocku ili jogurt 10.00 - banana je tu nepotrebna ako si dobro pojela u dorucku 12.00. - evo opet kave ok, ok :) 12.30. - e sad je tu negdje vrijeme za me?uobrok - ja bi tu uzela ove šljive (ne šljivu, jedino ako nije velika ko jabuka ) ili neko drugo voce (osim banane) cca 14.30-15 - tu možeš smjestiti taj zrnati sir, probaj i bez kruha, zasitit ce te tek toliko dok ne do?eš doma poslije 17 h -- ne da li je pametno pojesti, nego je obavezno pojesti! Ovo bi bilo ne premalo nego prepremalo. Slobodno si pojedi neko povrce, salatu, meso i onda opet oko 8 nešto lagano. Zoki ti je ponudio izbor za veceru, kate za rucak i sad samo trebaš krenut :) Pazite na te kolicine. Mnogi u strahu da nece smršavit na kraju ne pojedu ništa, a to nije nacin i nije dobro. Jedite da bi smršavili
Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:07 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
ajooj...nemrem bez kave..mislim da bi me na poslu našli kako spavam dok mi slincek curi iz usta
navika je gadna stvar zeleni caj cu obavezno staviti na dnevni "meni" ali popodne kad dođem doma... vidiš Gym_girl - bit ce da je u tome moj problem..na svakom obroku se štedim...umjesto da ujutro pojedem normalan obrok...ovako budem gladna za 2 sata sutra za međuobrok spremam ananas (mislila sam i danas ali sam kasnila na posao...a mislila sam ga ujutro oguliti i nasjeckati..zato je banana uskocila) da nastavim... došla sam doma i išla ispeci 2 komadica piletine...koja su ispala OcAJNO Znam raditi variva ali meso nikak pa nikak... Malo sam truckala po toj piletini koja je završila u smecu...uz salatu od krastavaca koja mi se uopce nije više jela od muke što mi je meso propalo ... e sada - mama je radila mahune na varivo pa si razmišljam malo toga pojesti za veceru..bez kruha of course Sutra ce biti bolje - spremila sam si bijelo meso od piletine u frižider pa cu ga ispeci malo drukcije p.s. jel ja možda tu radim off topic? |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mislim da OFF TOPIC nije slucaj, ovdje se radi o jelovnicima i komentiranju istih, tako da, ne brini.
Preci cu na sljedece:KAVA Možda da probaš kavu samo 1 put na dan, pa ju i zasladi malo(ne pretjeruj, naravno) sa sme?im ili bijelim šecerom, nece te ubit ta žlicica, a zasla?ivac ne treba koristiti precesto, znaju izazvat probavne tegobe a i smotat tvoj sustav regulacije hormona tako da ga zbunjuju i na kraju tražiš još (pravog)slatkoga. Drugo,ako ti mama dobro kuha, da ju zamoliš možda da ti napravi i to meso? Ili, ako ti je posao takav da skoro ništa ne stigneš, vidi ima li u kojem trgovackom centru za kupit gotovo peceno pile na komade, pa ti uzmi bijelo meso i skini kožu, skombiniraj s varivom/kuhanim povrcem i/ili nekom šarenom salatom i super! A ako ni to ne upali, uvijek možeš kupiti FILETINO štapice i samo investiraj u dobru grill tavu na rešetke, pa za 15 minuta(malo s jedne, malo s druge strane na srednjoj vatri peceš) i imaš ukusan i zdrav obrok. Naravno, nekad može bit dobro i to samo varivo. Pred spavanje malo posnog u zdjelicu, pa žlicicom laganini mljackaš ispred Tv-a... Da vidiš gušta. A možeš ga malo posipat i crvenom slatkom il ljutom papricicom... Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:08 |
||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
danas sam došla malo ranije na posao pa mi dan izgleda ovako
8.00. - kava 8.30. - tanjur zobenih pahuljica s nemasnim jogurtom + 3 male šljive 11.30. - kava 12.00. - pola ananasa narezanog na kockice 13.20. - tanjur mahuna na varivo (unutra je bilo jako malo kuhanog mesa i nešto kuhanog krumpira) za dalje planiram bijelo meso (piletina)... valjda..vidjet cu kakve cu biti volje kad do?em doma zeleni caj je bio jucer a i danas je na repertoaru oko 17 sati (umjesto kavice s frendicom) p.s. ovo je super topic...tako da primjecuješ što i koliko jedeš (znala sam prije jesti toliko smeca na dan a na kraju dana imam dojam kako sam jako malo jela a zapravo sam pojela hrpu gluposti), a i dobro do?e dobiti "po prstima" od vas ako nešto krivo napravim Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:08 |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehehe ma ne srami se kave, sve ok, navika je navika ali i gušti su gušti eee ovo mi vec malo bolje izgleda, sad vec papamo kako treba još jedna lagana vecerica i super! Je, baš tako - cim staviš ovako "na papir" heh, sve drukcije izgleda! Ma vidjet ceš, malo pomalo ce ti to tako uc u naviku da neceš morat puno razmišljat... p.s. nije da cjepidlacim ali...koliko otprilike zobenih ide u taj tanjur? |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
koliko zobenih? hm....u tanjur sam istresla cijeli polulitrenku nemasnog jogurta a zobenih je bilo do te mjere da bude onak rijetko...ko neko vodenasto cokolino
..nisu mi baš fine ne znam jel treba vremena za naviknuti se na okus a za vecericu planiram posni sir Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:09 |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
i ostatak dana:
16.30. - 2 srednja komada oslica prelivena limunovim sokom, 2 male i tanke kriške integralnog kruha 21.00. - cetvrtina cašice dukatovog posnog sira, 2 mala komadica oslica kaj su ostala od rucka...malo cikle sve bez kruha ...nadam se da nisam pretjerala danas Edited by Zoki - 08 Listopad 2012 at 18:08 |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisi, ideš dobrim putem- NEMA IZGLADNJIVANJA I BIRA SE KVALITETNA KLOPA. UZ UMJERENE GUšTE TU I TAMO I SUPER. |
||
Skviki
Post Options
Thanks(0)
|
|
jeeeeeej super je kad nisi gladan |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hm....ajde da se prikljucim...:
200g zrnatog i žlica kiselog vrhnja 200g purece delikates i pomidor ono 200g teleceg šnicla, na jednoj žlici maslinovog ulja...(maloj) kuhano povrce i 2 kuhana jaja sa pomidorima.... |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
hehe znaš zašto te pitam? Kad si spomenula ovaj tanjur cinilo mi se kolicinski malo previše zobenih (a nije ni to dobro), a na kraju vidim da je u jogurtu stvar . Nekako mi se tih pola litre cini previše, a ako je vodenasto više toga pojedeš nego zobenih :) Da ti dam osobni primjer...ja ti recimo uzmem onaj od 200 g (0,9%) i u njega stavim cca 60-ak g zobenih ( to ti je nekih 8 žlicica, ja vec znam od oka :)) - ako imam trening i malo više... i to mi je cisto dovoljno! p.s. naviknut ceš se probaj malo cimeta staviti...
cure napomena: ovo je keto dijeta dalila malo mi masti fale, nisi gladna? Edited by Gym_girl |
||
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam nikad pokušala napravit zobenu kašu, a tako mi good izgleda na slikicama, onak fino, kašasto, kremasto.
Ajde, molim vas, dajte mi upute kak se to radi Može i neke mjerne kolicine,please. |
||
Post Reply | Page <12345 358> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |