Moj jelovnik |
Post Reply ![]() |
Author | |
Debelii ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 30 Lipanj 2010 at 21:44 |
Evo da vam predstavim moj jelovnik
D: zobene + mlijeko U: jabuka/kiwi/kruška R: Bijela riba/piletina purica + kuhano povrce/pomadore U: Kiwi/banana/jabuka/kruška V: Posni sir + šaka mjendula Voda: minimalno 2,5 litre dnevno Kad sam krenuo s ovom prehranom imo sam 96,7kg i vec 4 dana imam 94,2kg. Imam naviku vagati se svako jutro na prazan stomak. Tjedno imam 3 treninga u teretani, dali je to dovoljno?? Možete li mi reci šta bi mogo jos ubaciti u prehranu, što bi mi dobro došlo? |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napiši koji ti je cilj.
Koliko si visok? Fali ti proteina, puno. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
Debelii ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 27 |
Cilj mi je smršaviti do 88-90kg i zadržati se na toj kilaži i oblikovati tijelo. Visok sam š85cm.
Sta od proteina da uzimem? Voce? Povrce? Koja hrana?? Whey?? Edited by Debelii |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Dok si na definiciji trebaš dosta proteina radi ocuvanja mišica, ja bi cak išao na 2.5g po kilogramu, znaci nekih 240g. Rasporedi ih na što više obroka, 6-7. Izvori proteina: meso, jaja, posni, riba, whey.
|
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
240g. proteina dnevno?? samo da jedem meso,jaja, posni, ribu a izbacim povrce?? Jaja kuhana, sirova, prigana, 2-3 jaja?
|
|
![]() |
|
Da 240 g raspoređenih na 6-7 obroka.
Povrce ne izbacuj nikako, možeš ga jest koliko hoceš. Jaja jedi kako hoceš samo ne sirova i gledaj da ne mješaš P M i UH u jednom obroku. Procitaj tj. nauci FAQ, tamo je sve fino objašnjeno ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
procito sam i zaljepljen mi je na frižideru.
dali je dobro uzimat jos i whey?? |
|
![]() |
|
Jest. |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Zašto toliko voca?
|
|
![]() |
|
ne jedem ga toliko dnevno nego to mi je najrjeđe voce koje konzumiram danima, nekad je samo kiwi, nekad jabuka... Samo sam nabrojio sto mi je u prehrani i to stalno vrtim |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |