Moj Nick govori sveee... |
Post Reply | Page <1234 15> |
Author | |
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
Živim sa deckom koji(tako ga starci naucili) jede gluposti i svašta..još i njega moram preobratit ..ono prije nego je bio sa mnom jeo je cips i cokoladu za dorucak .Ali prvo moram krenut od sebe,a onda ce se i on valjda skockat. Što se tice namirnica,mama mi ima vrt,radi homemade stvari ajvar,zimnica,pekmez..sve zdravo i bez puno dodatnog šecera. Mogu nabavit domaca jaja,sir,med,cak i piletinu.Vecinom on ili ja kupujemo (trenutno i oboje radimo) tako da imam mogucnost da si sama biram namirnice i kupujem. Dobro radim kako radim,ali tamo postoje alternative (da si donosim hranu),a i ima i jedan restoran koji radi gablece u blizini (pronašla ga - kao alternativu za pekaru).Pogledala sam jelovnik ima i nekih prolaznih stvari kao salata od tune,piletine..riža itd..
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
prema svemu što si napisala zapravo si u odlicnoj situaciji puno boljoj recimo od onih koji ne kuhaju sami sebi i ne rade. Zato, tipkovnica u ruke i piši šta mislis jesti i sta si jela pa cemo ti mi ovdje pomoci
|
|
cookies are for pussies
|
|
nemamnikog
Cita FAQ Joined: 18 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Samo se treba skockat :-).Maknut lose misli i naucit reci ne.Sutra cu pocet pisat sto jedem pa bi svaki savijet dobro dosao.Naravno i kolicina me zbunjuje,koliko smanjit kcala i sto vjezbat.
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
E da mi je te srece sve domace :(
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
Nemamnikog,eto imas mene i ja pocinjem sutra pisat,a ostalo ce nam ekipa pomoc..:-).Jel tako..:-)
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tu smo ! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
pfffff garfildice pa ti si u boljoj situaciji od mene Baš kako avangarde kaže - tipkovnica u ruke i tipkaj
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
Imam sve,samo se treba u glavi posložit..Shvatila sam ja to,umjesto kukanja da se primim posla. .Objavit svima da krecem,znam da budem opet cudakinja,ali moram pocet mislit na sebe.
Da,makar i homemade fina hrana ima dvosjekli mac..fino je pa papaš... .Hm,možda da nešto i sa Vama podijelim |
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
Hm,smetnula s uma da danas idem frendici u Vz na Spancir.Njena mama bas se potrudila i tu nema
NE,sam ti stavljaju .Popapala sam njoke sa umaku od gorgonzole i komad piletine.Desert palacinke s orasima..dvije kave.:-( |
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
A za veceru nude langos,sirne strukle ili medimursku gibanicu.I sad ti biraj :-(.A da ne pricam pricu o tati i medici.
|
|
Scarpetta
Pali po spravama Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ništa šta je bilo je bilo sada dalje po planu
Ovakvi povremeni izleti nisu ništa strašno dok su oni povremeni i dok je u ostalo vrijeme (koje je u vecini) prehrana ok |
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
Eto danas je bilo ovako:
Ujutro Homemade vocni jogurt (dva dcl mlijeka,dcl vode,40 g zobenih,100 grama šljiva Rucak grcka salata(feta,masline,paprika,sviježi krastavci i 2 šnite raženog kruha Uz to dvije kave s mlijekom bez šecera (malo mlijeka) Poslije treninga još u planu: konoplja 15 g,20 grama wheya i 100 grama groždja. Trenirat cu Focus 25 jer stvarno nemam iskustva sa treninzim aosim trcanja,planinarenja i hodanja :-( tako dok ne naucim nešto radim bar nešto |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
rucak- fali još proteina jer cist sumnjam da si pojela 200 g fete
poslije treninga (pwm)- ja bih mjesto grozda pojela ili bananu ili meda jedno 40 g al dobro, to nije toliko bitno. Konoplju bi ostavila za pred spavanje umjesanju u posni ili jogurt. Konopljin protein je sporiji od wheya, pa radije prije spavanja. Koji whey koristis? Vecera- koji je plan ? |
|
cookies are for pussies
|
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
Optimum Nutrtion uzela citala da je on u redu..Imam i banane i meda..može :-).
Trenutno nemam posnog (sve pojela),ali ima jogurta.. Pošto sam jucer bila na tom španciru i nisam baš pretjerano gladna jer je jucer bila brutala mislila sam preskocit veceru.. ...ali imam tune ako baš zatreba i povrca (sviježe paprike ). |
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ne, ne , ne, ne preskakat veceru, narucito jer je ona prvi pravi obrok poslije treninga, a i opcenito, ne preskakat ikad Pojedi onda bananu i whey iza treniga. Uzmi mjericu wheya to je oko 30ak grama to je dovoljno poslije treninga + banana. Za veceru onda tunu i povrce, a pred spavanje jedan jogurt i konopljin protein
jel racnas koliko je to kcal sve sto si pojela? ma zaboravi jucer, sta je bilo bilo je. Samo nastavis kao da nije nista bilo- sto si prije napravise ovakav film u glavi skuzit ces da vecinu vremena jedes dobro,a samo nekad imas ovakve izlete i to je ok |
|
cookies are for pussies
|
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
Moze,super je kad te netko uputi.Hvala :-).Ma zbunjivalo me to da mnogi(oni na dijeti valjda ) i veceru preskacu,a logika je da treba papice poslije treninga.Ma bas sam uzbudjena i veselim se novoj ja :-)..samo treba malapomoc,zato sam sretnada sam se konccno
|
|
Post Reply | Page <1234 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |