Moj Nick govori sveee... |
Post Reply ![]() |
Page <1234 15> |
Author | |
Garfield-ca ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Živim sa deckom koji(tako ga starci naucili) jede gluposti i svašta..još i njega moram preobratit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
prema svemu što si napisala zapravo si u odlicnoj situaciji
![]() ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
nemamnikog ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Ožujak 2013 Status: Offline Points: 8 |
Samo se treba skockat :-).Maknut lose misli i naucit reci ne.Sutra cu pocet pisat sto jedem pa bi svaki savijet dobro dosao.Naravno i kolicina me zbunjuje,koliko smanjit kcala i sto vjezbat.
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
E da mi je te srece sve domace :(
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Garfield-ca ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Nemamnikog,eto imas mene i ja pocinjem sutra pisat,a ostalo ce nam ekipa pomoc..:-).Jel tako..:-)
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Tu smo ! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
pfffff garfildice pa ti si u boljoj situaciji od mene ![]() Baš kako avangarde kaže - tipkovnica u ruke i tipkaj
![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Imam sve,samo se treba u glavi posložit..Shvatila sam ja to,umjesto kukanja da se primim posla.
![]() Da,makar i homemade fina hrana ima dvosjekli mac..fino je pa papaš... ![]() |
|
![]() |
|
Hm,smetnula s uma da danas idem frendici u Vz na Spancir.Njena mama bas se potrudila i tu nema
NE,sam ti stavljaju .Popapala sam njoke sa umaku od gorgonzole i komad piletine.Desert palacinke s orasima..dvije kave.:-( |
|
![]() |
|
A za veceru nude langos,sirne strukle ili medimursku gibanicu.I sad ti biraj :-(.A da ne pricam pricu o tati i medici.
|
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Ništa šta je bilo je bilo sada dalje po planu
Ovakvi povremeni izleti nisu ništa strašno dok su oni povremeni i dok je u ostalo vrijeme (koje je u vecini) prehrana ok |
|
![]() |
|
Eto danas je bilo ovako:
Ujutro Homemade vocni jogurt (dva dcl mlijeka,dcl vode,40 g zobenih,100 grama šljiva Rucak grcka salata(feta,masline,paprika,sviježi krastavci i 2 šnite raženog kruha Uz to dvije kave s mlijekom bez šecera (malo mlijeka) Poslije treninga još u planu: konoplja 15 g,20 grama wheya i 100 grama groždja. Trenirat cu Focus 25 jer stvarno nemam iskustva sa treninzim aosim trcanja,planinarenja i hodanja :-( tako dok ne naucim nešto radim bar nešto ![]() |
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
rucak- fali još proteina jer cist sumnjam da si pojela 200 g fete
![]() poslije treninga (pwm)- ja bih mjesto grozda pojela ili bananu ili meda jedno 40 g al dobro, to nije toliko bitno. Konoplju bi ostavila za pred spavanje umjesanju u posni ili jogurt. Konopljin protein je sporiji od wheya, pa radije prije spavanja. Koji whey koristis? Vecera- koji je plan ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Optimum Nutrtion uzela citala da je on u redu..Imam i banane i meda..može :-).
Trenutno nemam posnog (sve pojela),ali ima jogurta.. Pošto sam jucer bila na tom španciru i nisam baš pretjerano gladna jer je jucer bila brutala mislila sam preskocit veceru.. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne, ne , ne, ne preskakat veceru, narucito jer je ona prvi pravi obrok poslije treninga, a i opcenito, ne preskakat ikad
![]() jel racnas koliko je to kcal sve sto si pojela? ma zaboravi jucer, sta je bilo bilo je. Samo nastavis kao da nije nista bilo- sto si prije napravise ovakav film u glavi skuzit ces da vecinu vremena jedes dobro,a samo nekad imas ovakve izlete i to je ok ![]() |
|
cookies are for pussies
|
|
![]() |
|
Moze,super je kad te netko uputi.Hvala :-).Ma zbunjivalo me to da mnogi(oni na dijeti valjda ) i veceru preskacu,a logika je da treba papice poslije treninga.Ma bas sam uzbudjena i veselim se novoj ja :-)..samo treba malapomoc,zato sam sretnada sam se konccno
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |