Moj Nick govori sveee... |
Post Reply | Page <12345 15> |
Author | |
Garfield-ca
Viden/a u gymu Joined: 28 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 218 |
Post Options
Thanks(0)
|
javila..:-)..jer tu oko mene je koma..i nitko me ne shvaca sto zelim rec..sva sreca ovoj stranici..
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
opcenito, svi koji su na "dijetama", a preskacu obroke jako griješe. Razmišljaj ovako- tijelo kada vidi da mu uskracuješ hranu ce se prvo namiriti iz misica nazalost, a masti ce mudro cuvati u slucaju da mora dugo tako prezivljavati (bez hrane). Zato mu ti dajes redovito hranu i tijelo vise nece posezati za misicnom masom kao "hranom" nego ce "jesti" masti (što ti i želiš ). to je ovako slikovito samo se drži i neslusaj sta drugi popuju oko tebe
|
|
cookies are for pussies
|
|
Reminiscence
Cita FAQ Joined: 28 Kolovoz 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 88 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se. Dijete - bila, probala, nikad više. ;)
Samo pravilna prehrana i redovita vježba, da sam barem prije znala koliko je jednostavno. :D |
|
“I'm selfish,impatient and a little insecure.I make mistakes,I am out of control and at times hard to handle.But if you can't handle me at my worst,then you sure as hell don't deserve me at my best."
|
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
Da,u biti svi znamo to negdje u podsvjesti samo se bojim promijena..
Jedno pitanje što se tice kcala. Ja u biti ne želim puno mršavit,samo da što više skinem masti i oblikujem se..Imam 169 cm i 61kg pa me zanima dali i koliko bi trebala bit u deficitu sa kalorijama? |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
da, trebala bi, naravno. Izracunaj si svoj TDEE i BMR i onda od broja koji dobijes za TDEE oduzmes nekih 15% kcal i to je deficit koji trebas napraviti. Kalkulator za racunanje, evo npr. imas ovdje kalkulator http://www.dijeta.net/BMR-TDEE.htm
|
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma meni takvi TDEE kalkulatori ne drze vodu.. ja racunam koliko cu taj dan potrosit kroz trening i to nadodam na bazalni metabolizam..
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ma ni potrošnju treninga nemožeš tocno procijeniti. Ništa to nije tocno, samo nek okvirno odredi i onako ce morati na sebi vidjeti koliko kcal je odgovara..
|
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
ja npr jedem 100,200 kcal preko bazalnog i gotovo.. ni ne zanima me koliko je tdee :D
|
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
pa to ti je to da izracnuaš i oduzmeš dobio bi isto
|
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
mozda mi bazalni 2000, a tdee 4000 :P
|
|
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
a možda ti ne valja ni kalkulator za bazalni i šta onda davore? reci, šta šta ?
|
|
cookies are for pussies
|
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
kao okvirno BMR 1396, tdee 2164...ali kako kažete,kroz rad i prehranu najbolje se vide rezultati pa cu pratiti svoje stanje
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
možeš kreniti s 1700-1800kcal. vidi gubiš li masti na tom broju kcal. Ako ide, držiš toliko, ako ne spustiš za 100kcal pa opet pratiš stanje. Samo nemoj jesti manje od svog BMR-a tj 1400kcal na dan
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
Garfield-ca
Post Options
Thanks(0)
|
Dogvoreno :-)..hvala avangarde
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ma nema na cemu ;) moraš biti svjesna da ovo što davor govori je djelomicno u pravu- ni jedan nije personaliziran nego opcenito i približno odredjuje. Zato je potrebno na sebi isprobati pa vidjeti. No, na pocetko je uvijek bolje krenuti s blagim rezanjem kcal jer ce ono dati rezultate, a pri tome ostaviti prostora za daljnje rezanje kad zašteka tj kad topljenje masti stane (a stati ce jer se tijelo na sve navikne)
|
|
cookies are for pussies
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Prokleto tijelo se uvijek navikne, taj njegov obrambeni mehanizam.. ccc
|
|
|
|
Post Reply | Page <12345 15> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |