Moj plan prehrane |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
jelava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pomalo pomalo "zauzet" sam ... Hahaha :p šalu na stranu ... Stra me ako nabacim jos kg dodem do 110 kg.kako se s tim nositi ... :( neznam neznam ali cure treba slusat :p cekajmo.i ostale ... Valjda s tok prehranom nece biti sala il ? :)
|
|
![]() |
|
avangarde ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
više kvalitetne hrane (složenih UH i proteina)-više mišica, malo kvalitetne hrane- katabolizam, zastoj, pa ti vidi
![]() nemožeš ocekivat da ne dobijes bas nist dodatnog sala, ipak si u suficitu kad si na masi. ali ako jedes cisto to ce biti jako malo. Jos uz tvoje treninge.. hrana mora ici gore Edited by avangarde - 04 Studeni 2012 at 16:26 |
|
![]() |
|
Mjauk ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Tesko se ti mozes nesto bas zamastiti jer su ti treninzi aerobnog karaktera da se tako izrazim :)
|
|
![]() |
|
jelava ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
A odakle onda ove do sada ? -.-
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
loša prehrana
![]() |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
Mjauk ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 184 |
Upravo,a ti uopste nisi debeo da se tako izrazim kao sto ti vidis svojim ocima...
|
|
![]() |
|
jos nesto me zanima ... Da li je za veceru dobro pola male šalice integralne riže koja je zapecena na malo biljnog ulja te 1 žlicom soli i s rižom još 1 pomidora i pileca prsa 150 g
Npr veceras sam Riža 3 fete studenackog kraljeg sira i jedna poma ... Kao snack veceras cu popiti tekuci jogurt 0.9 % mm (light) |
|
![]() |
|
Ma ljudi moji ... Zelim se rijesiti tog sala i da se ocrtam rj dobijem misice nije lijepo vidit u mladica te masne naslage (bar meni )
|
|
![]() |
|
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
prvo se odluci...hoceš defku ili masu!
Ako je defka - riža ne ide u veceru, a taj sir je premasan, ako je masa - može proci
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
![]() |
|
Ja vise neznam sto da jedem ... Imas li kozda neki primjer jelovnika za masu i ako imas program kakav za vjezbanje ? I btw hvala ti ;)
|
|
![]() |
|
Ljudi moji ja razmisljam i neznam neznam ... Nekad sam imao 107 kg bio sam pao na 100s bzvz prehranom samo sto sam poceo trenirati jer prije toga sam bio na duzoj stanci radi koljena ... I sad ... Mene strah ako je opet dodem do tih 107 kg da cu opet izgledat debelo , traperice necu moci obuci , majice il sta ja znam ... salo ce se jos vise isticati , necu imati vremena do ljeta da si nesto definiram na tjelu ... Neznam neznam ... Najradije bih odma krenio na defku ... Ako sam nesto krivo rekao ispravite me :(
|
|
![]() |
|
pred spavanje ubaci posni sir sa onim bademima što bi pojeo za MO. a gle...ti možeš sada prvo odraditi defku...riješiti se ovog sala..a onda poslije toga krenuti na masu
![]() Edited by Slavonka23 - 04 Studeni 2012 at 21:57 |
|
|
|
![]() |
|
e pa to bi bilo dobro ... prvo srediti malo tj doci na defku pa onda derati masu koliko je treba :) eh sad ovaj jelovnik je za masu il defku ? :D
|
|
![]() |
|
defku
![]() |
|
|
|
![]() |
|
07.00 obrok 1
posni sir 250g s cimetom i cim još da ga pomješam jer sam mi je pregadan -.- ježim se i dode mi da povratim xd (inace rijec je o dukatovom ako vi znate nekakav bolji recite :D) 1 cijelo jaje 4 bjelanjka fitness žitarice od nestlea 30ak grama s 0.5 % mm mlijekom šaka badema amo reci 30ak grama natrol omega 3 glukosamine kapsula (jedna) 10.30 obrok 2 posni sir 250g opet neznam s cim da mješam ? procitao sam cimetom ... xd omega 3 glukosamine caps od natrola banana šaka badema amo reci da ima 30 g :D 14.00 obrok 3 pileca prsa 100g salata 1 kriska int. kruha omega 3 glukosamine 1 caps zlica lanenog ulja 14:30 - 16:00 TRENING 16.30 30 g wheya + 1 žlica groždjanog šecera s vodom pijem 18.00 TRENING 19.30 30 g wheya + 1 žlica groždjanog šecera s vodom 20.30 obrok 4 neznam što za veceru ? preporucite mi nešto 21.30 obrok 5 posni sir 250g zlica lanenog ulja 22.30 obrok 6 Vindija light jogurt 500 ml 0.9% mm ŠTO MISLITE ? ŠTO BI MJENJALI ? CILJ : DEFINICIJA Visina : 201 cm Težina : 103-4 kg Edited by jelava - 04 Studeni 2012 at 22:46 |
|
![]() |
|
hjoj joj... opet malo hrane...pa više ja pojedem lol xD
1. obrok - ja ne bi te bademe jela u jutro, nego navecer sa posnim. Probaj Zdenka posni sir ili Milbona (samo u Lidlu). Meni su ta dva mljaac,a Dukatov je najskuplji i najružnijeg okusa ![]() e, da i te fitness žitarice i kojekakve gluposti ti imaju dosta šecera.. probaj ciste zobene ![]() 2. obrok - jel imaš mogucnost pojesti nešto drugo osim posnog, npr. neku salatu sa tunjevinom i povrcem ili tako nešto? 3. obrok - 100g piletine? maaaaaaa daj ![]() 4.vecera - p+povrce...što te volja 5. i 6. bi ja zamijenila
Edited by Slavonka23 - 04 Studeni 2012 at 22:48 |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |