Moj plan prehrane |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
što se tice prvog obroka uredu izbacim bademe i dodam ih gdje vec ... koje izvor uh da dodam ? :D pomozi nepada mi ništa na pamet :D
što se tice drugog obroka živim od škole 2 minute tako da skoknem doma prek odmora to smazat :D da li dolazi u oblik tuna iz konzerve ? bez ulja ? ili s uljem pa iscjedim ulje ? hmm ... salata :D ubacimo nešto :D što se tice 3ceg obroka da li je dosta 200 g ? :D da li može pola šalice crne riže skuhati s malo biljnog ulja i 1 kaškom soli ? ili pak imate vi neki drugi recept ... i ubacim nešto od povrca :D vecera ... p+povrce ... što predlažeš ? :D i pod 5i6 sto bi zamjenila ? :D BTW HVALA TI PUNO ! ;) cekam avangardnu da se oglasi :P
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
koji hoceš...možeš neko povrce, možeš npr. integralni / raženi kruh...
može tuna u salamuri (iz konzerve), ako baš moraš onu sa uljem, onda ga dobro iscjedi... ja integralnu rižu kuham samo na vodi...dodam zacine i to je sve, ne treba ti ulje...može pola šalice riže..a ostatak nadomjesti povrcem. p + povrce...a što hoceš.. piletina/puretina/riba/bjelanjci...npr. zelena salata + piletina na kockice + par bjelanjaka na kockice... i njam njam zamijenila bi ta dva obroka... posni kao zadnji obrok pred spavanje...ma u biti, ja bi jogurt izbacila u potpunosti (pogotovo kasno navecer).. i podebljala taj posni sir.
Edited by Slavonka23 - 04 Studeni 2012 at 23:04 |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
još da te pitam što se tice riže ? :D meni to mama radi ugl ona to zapece par sekundi malo na ulju i onda nakon što zapece ulice 4ipol šalice te male vode i to kuha dok ne popije svu vodu ? Kako ti te koje zacine koristiš ? Da li da izbacim sol isto ?
Hvala opet :D
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
reci joj da nema potrebu dinstati integralnu rižu na ulju... nek odmah u zdjelu uspe tu vodu, stavi rižu, zacine (ja stavim malo soli, malo papra,peršina,bosiljka) i kuha dok ne bude kuhano (nekih 40ak min) po potrebi dodaje vrucu vodu... mah..vjerujem da ona to sve zna samo eto, neka preskoci taj prvi korak.
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
kuha na indukciju pa to bude za nekih 25-30 min :D ako ne i prije cim popije vodu to je gotovo ? :D ma ja cu samo malo soli :D nevolim ja baš te zacine :D ^^
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
Ne mora znaciti da je odmah gotovo...jer se integralna riža kuha skoro duplo duže od obicne. Mora probati, pa ce znati jel gotovo ili nije...
Idem spavati... noooooc
|
|
|
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
ma probam je ja :D bude lijepo skuhana , meka ja inace volim da je malo raskašena :D :D ništa cekamo odgovore ostalih forumaša i forumašica :D Avangardna je negdje 100 % zalutala kad nje nema :D
Cujemo se sutra ;)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
potpisujem sve sto slavonka rece, narucito ovaj dio sa 100g piletine što se tice ovih badema ja nisam za to da se iskljucivo jedu navecer- mozes ih i za MO jesti s nekim sirom i vocem- npr. ja jedem mladi sir, 10g badema i ananas. Ovo za zobene, a ne djidji midji pahuljice smo vec pricali isto kao i lidlovu laku skutu :) osim int.riže može i jecmena kaša, zob domaca, integralna pasta, batat..ima toga na bacanje.. Meni se cini nekako da ti kad cujes "masa" pomislis da se moras toviti zapravo trebas jesti 200-300kcal vise od odrzavanja i to istu hranu koju jedes za defku samo malo pojacane UH i P. u biti, kako ti i ne racunaš tocan broj kcal lako ti se može dogoditi da predješ održavanje i etoga masa |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
Heh :) strah me xd e i da btw zobene ... Pokusao sam ih i u mlijeku ostavit preko noci ali kad ih jedwm i nestane mi mlijeka u ustima a one ostanu dode mi da povratim ...neznam zasto ... :( nekak mi suho ...
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
joj i meni je tako kad sam pobala sa svježim sirom. one pojele sav sir, a ja ostala suhih usta ništa, kad upiju mlijeko preko noci opet ih preliješ mlijekom ujutro i jedeš tako..nema te šta bit strah- i pocni zapisivati šta jedeš i koliko |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
Koji od ova 2 jelovnika mi ti preporucujes ?
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ovaj drugi je dobar samo poslušaj savjete Slavonke u vezi gramaze piletine i savjeta sta jesti za veceru. Sto se tice jogurta, meni odgovara pred spavanje isto kao i posni pa vidi sta ti vise odgovara. Bademe mozes jesti i za MO pozz Edited by avangarde - 05 Studeni 2012 at 14:27 |
|
jelava
Post Options
Thanks(0)
|
onda cure šta za veceru predlažete ? :D
|
|
Slavonka23
Post Options
Thanks(0)
|
moja današnja vecera je bila hrpetina špinata, tuna u salamuri i posni sir
frendica se smijala kombinaciji...ali meni je bilo fino i najela sam se k'o malo prase a posni svakako pred spavanje, jer njemu treba duže da se apsorbira nego jogurtu (što i je cilj jedenja posnog pred spavanje)
Edited by Slavonka23 - 05 Studeni 2012 at 20:27 |
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je posni dojadio, jedem jaja navecer, sa nekim povrcem :D U biti posni bi najradje skroz izbacila trenutno :D I jela meso i ribu i tak :D
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
navecer jedem bilo kakvo meso i povrce ili omlete s povrcem i susenu govedinu ili prsut ili papriku punjenu zrnatim sirom i tako :)
|
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |