Moj početak |
Post Reply | Page 12> |
Author | |
breskvica21
Cita FAQ Joined: 25 Studeni 2014 Status: Offline Points: 34 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 28 Studeni 2014 at 18:20 |
Evo i mene. Dakle imam problema s manjkom kila. Visoka 170, 56kg. I kada dosta (o mome) jedem, kile ne idu gore. Odlučila sam početi od početka i promjeniti cijelu prehranu.
Idem u teretanu 3 puta tjedno i ponekad ako stignem vježbam kod kuće. Jučer sam počela s novom prehranom. Za doručak kuhana jaja, slanina :P. Međuobrok jabuka ili naranča Ručak zavisi kako kada jučer riža i bijelo meso Prije večere ponešto orašasti plodovi (lješnjake) Večera tuna i još nešto zeleno što se nađe haha. Cilj mi je dostići najviše 65kg, ali ne bih voljela ''volane'' na stomaku. Pošto sam tek počela, moram se polako privikavati na veću količinu hrane. Rado bih htjela čuti vaše savjete (povećanje količine, promjena..) |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(1)
|
Odlično za sada :)) samo off tjedan dva :) i postepeno povečavaj klopu... nema volaana... treba se nešto prvo izgraditi da se skroji ;)))) samo nam piši što više ...riješitit ćemo to...samo je bitno da povratiš imunitet snagu..energiju i sve... lako za dalje..stomak tako tako manje bitan :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Teško da ćemo ti reći da povećaš količine kad ni ne znamo kakve su 10 kg je dosta, idi polako, možda ti i neće trebati toliko ;) Ako si klasična mršavica i dobro podnosiš uh-e, ne izbacuj ih previše, rađe to nego masti. Trening je bitan da to ide na prava mjesta. |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ima ti ona na ovome ček sekundicu tamo je detaljnije
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
ne mogu naći XD pisali smo povečala je klopu...samo smo rekli da iz tejdna u tjedan povečeava mal oda pauzira..tijelo joj je iscrpljeno po priči kolik osam skužio..treba kalorija..odmora... da krene...jer pre niska je kilaža.... ne bih me čudilo da poremeti željezo krv....
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
prokopat ću, na 100 sam strana :D
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
hahah ak si frajer guli još kikiriki ko ja :P
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
sve sreća da nisam frajer odgulila ja svoje i idem spat
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Ne znam ja skoro smo jednaki u DL-u
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
Hjoj i ja sam zbunjena, ne znam gdje sam što pisala
Nisam baš brojala, to onako od oka haha. Otprilike za doručak 2 jaja, crni kruh s sjemenkama i nešto od povrća (cikla, krastavci) Ručak većinom piletinu i raznim dodacima (krumpiri, riža..) Među obrok nekad po dvije jabuke a nekad oko 20dkg lješnjaka Večera riba ona iz konzerve ili posni sir s suhim vratom u obliku salame haha Trebam otić u nabavku po zob pa ću i to ubaciti u prehranu. A mogla bi i kikiriki, samo se moram pripremit na žuljeve po prstima :P |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(1)
|
ne birni kada budeš jela ga 150g dnevno..prvo kada sam otišao na defku sam bio sretan što ne moram više toliko guliti hahahaha
ubaci još koje jaje ...malo sirića joz uz jaja milina okej ručak ...ali ga napravi obilnim da se napapaš stvarno... Podebljaj lješnjake ...200 dkg? jesi ti sigurna? ja bih umro da toliko pojedem :O da nije 20 g? ;) ako je prebaci si na 30 u jednodom i 30 g tamo negdje u večernjim satima..ili kikiriki Zaboravila si najvažniji obrok PWM? ili obrok poslije treninga ššto je jako bitan :) Zob ćeš ubaciti super... sve u svemu podebljaj ga još....super si počela kako je bilo..iz tjedna u tjedan doziraj.. imaš povrća super...ubaci još koju vočkicu malo vitamina minerala... Papaš mi ispod prosječne osobe a želiš vježbati ;) moraš više unositi..ali super ti se temelji prehrana..samo klopaj mi
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
A joj, možda za dvije godine haha
Uh, svaki tjedan jedno jaje više haha Hahah da da 20g, mislim da ću priječi na kikiriki, zlo mi je od lješnjaka već Što bi preporučio jest poslje treninga? Hoću. Uzbuđena sam, jedva čekam vidjet rezultate haha Unosit ću više samo da mogu vježbat hahah |
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
e to to...unosi više da možeš vježbati tako je... Nakon reninga ubaci nešto brzo usebe .... ne znam što voliš od protoša i UH-a? ja bi pojeo piletinu i rižu..zob whey... bjelanjke sa kruhom... zablokirao sam hahaha... neki protein i neki uh.... :P nešto sama odaberi haha to ti ej jako važnoooo
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
Ja sam pila mlijeko i jela lješnjake poslje treninga, predpostavljam da to nije dobro hahah
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(1)
|
Pa dobro je...bilo što..samo gledaj ... bolje to ostavi da ti kazein i mansoće djeluju tokom sna...
a pusti nešto brže da ti uđe dok tijelo traži da se gradi kao uh i protein ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
breskvica21
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti na pomoći, moram malo švrljat po forumu i tražit primjere :D
|
|
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |