moj pokusaj :D |
Post Reply |
Author | |
Adna
Cita FAQ Joined: 18 Veljaca 2013 Location: Sarajevo Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Veljaca 2013 at 19:39 |
Pozz drustvo!
Imam 23 godine, 76 kg na visinu od 168cm. (katastrofaaa)....prvi cilj mi je docu na 66 kg. Mjere: struk-82cm ;kukovi:102cm ; grudi bez grudnjaka:98cm Pocela sam sa nekom mojom verzijom dijete koja podrazumjeva da sam na dijeti kad mi se da kad mi se bas i neda malo zabrljam i to radim ovako.... Jedem: jaja, hrenovke, narezak i opcenito sve mesne proizvode, svo voce osim banana i svo voce osim mahunarki. Ne jedem:hljeb, slatko, mahunarke, ne pijem sokove kupovne... Brljam odprilike ovako: kad mi se jede slatko ja pojedem malu kandit cokoladu, kad mi se pije sok popijem pola case i odprilike sebi svaka 2-3 dana dam mali odusak ali bas mali... Za 20 dana sam slinula 2.8kg (sa 78.8kg dosla na 76 kg radila sam vaganje u apoteci kad sam pocela i juce pa pise i da je otislo 1.2kg masti sad koliko je to tacno ne znam) Posto se nikad nisam bavila nekom aktivnoscu pocela sam sa 30day shred presla na level 3 trenutno... Moj krejnji cilj je stici na nekih 55kg do septembra kada trebam magistrirati.... Molim vas savjetujte me i kritikujte ja moram uspjeti u svojoj namjeri necu da budem magistrica prasica. p.s nadam se da ne smeta sto sam i Sa (BiH) Edited by Adna - 18 Veljaca 2013 at 19:40 |
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobrodošla!
Prvo i osnovno...izbaci to zlo od hrenovki i mesnih narezaka! Neka ti se prehrana bazira na piletini,puretini,ribi,sve vrste povrca (pa i kuhani krumpir), nešto voca (oprezno sa bananama), posni sir, jaja, za dorucak može i zobene, integralni kruh... isto tako, bijelo brašno izbaci, tjestenina neka bude integralna, riža isto integralna... itd. Procitaj si ovo: http://fitnessangels.net/hr/prehrana.php
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Irija
Mixa shakeove Joined: 29 Studeni 2012 Status: Offline Points: 527 |
Post Options
Thanks(0)
|
Slažem se sa Slavonkom.
Ja bi na recimo uvijek prije izabrala banane i mahunarke , nego te hrenovke, nareske i slicne preradjevine |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Adna, dobrodosla!
Isprobaj jelovnik koji je napisala Katarina i koji smo nedavno objavili:
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |