Moj program - savjeti |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Author | |
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mislim da si zakasnio
![]() ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
bit ce dogodine nova sezona ono ka farma i takve stvari sad ce to bit stalno, samo je***a nema po milje,milja kuna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
soner_9393 ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
hahaha da je pola milje kuna bilo bi tu kandidata
![]() ![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
NOpain-NOglory ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
ma bio bi zadovoljan i s jebenim tijelom:D j***s po milje kuna....(dobro ne j***s al opet)
![]() |
|
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
|
![]() |
|
al opet bi ti dobro doslo tih pola milje kn |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
NOpain-NOglory ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
da da kupim bmw sesticu koje ide uz to tijelo i onda sam pravi maher.... i moram zlatno lance da si kupim onda:D
|
|
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
|
![]() |
|
ja bi ulozio u neki biznis, hebes bemburu...
![]() |
|
Rijeąeno na PM.
|
|
![]() |
|
on topic: zanima me dali ima jos netko kakav koristan savjet za ovaj program...
|
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |