New Posts New Posts RSS Feed - Moj program treniranja...
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Moj program treniranja...

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Silent assassin View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Silent assassin Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Travanj 2009 at 11:44
E da, još samo da kažem nešto o prehrani...
Za dorucak vecinom jedem zobene s mlijekom, a nešto rijeđe kuhana jaja sa malo kuhane šunke, posnim i mlijekom, međuobroci su mi banana ili 2 jabuke ili posni sir sa krastavcima ili salatom, za rucak jedem što mi mama skuha(rekao sam joj da pazi da ne pravi ništa masno...vecinom je za rucak grašak, mahune, kuhana ili pecena piletina, grah, riža, krumpir itd.) no moram priznati da nekad pravi i težu hranu kao burek, musaka, pohano itd i umjesto toga onda jedem tunjevinu ili sardine sa posnim sirom i za veceru nakon treninga jedem tunjevinu i posni sir ili kuhana jaja, neko meso(piletina ili junetina) i posni sir...jedem samo crni ili kukuruzni kruh i to ne previše, a kad odradim kardio navecer onda jedem samo posni sir sa salatom i pojedem š-2 banane ili jabuke(ovisi što imam)...
Precise, quiet and deadly...
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Travanj 2009 at 11:54
Originally posted by fitnessHr fitnessHr wrote:

A dobro, ako vec "kradu" znaci da clanci nesto i vrijede

Naravno da vrijede.   

Back to the topic ..

Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.