Moj program |
Post Reply | Page <1234 7> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sat vremena hodanja potrosi oko 300kcal ako imas oko 100kg.. ti s trcanjem i hodanjem potrosis ok0 500kcal, i to je upitno.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
slavnoac96
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa to je ok. to i je taman 500 kcal u minus ako jedem oko bazalnog metabolizma.
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aufff... jesi reko da treniraš 2x dnevno? kardio ujutro i to brzim hodom + gym ili kardio ujutro + trcanje? E pa procijenila sam da oboje odradiš pošteno pa moguce skuriš toliko ukupno....e sad...možeš ti oboje odradit traljavo pa potrošit i jedva 500 U svakom slucaju, kreni kako hoceš i prati rezultate. Kad se vec tako bojite te hrane
Edited by Gym_girl - 25 Kolovoz 2013 at 20:00 |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
slavnoac96
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo da se javim.
u tjedan dana 3x odem na kruzni trening u teretanu, a ostala 4 dana trcim. u pocetku sam bio slab s kondicijom te sad uspijem otrcati 2 km. nadam se da cu to povecavati. prehrana: 30g wheya + 40g zobenih 250g posnog + 40g sjemenki bundeve 100g pilecih prsa + 2 snite crngo kruha kad idem u teretanu u pwm: 30g wheya, 30g glukoze) konzerva sardienu vodi + 100g krumpira 250g posnog sira + 40g sjemnki bundeve rezultat vidim. sa 102 cm opsega struka doslo je na 97 cm. zasad sam zadovoljan. jel ima neko neki prijedlog sto da pormijenim a sto da ostavim? |
||
slavnoac96
Post Options
Thanks(0)
|
|
i da. jel to izgubljeno salo ili voda? kada ce se salo topiti ako jos uvijek voda?
i jos jedno pitanje. ako sada smrsavim do 85 kg (imam sad 88-89 kg) jel to znaci da dobivao puno sala na masi? |
||
tomiqqq
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Recimo za ovo što navecer trciš mislim da i nije baš najbolja moguca stvar mada trcanje samo po sebi nije loše.Ali kada trciš ranije u danu tada ti se tijelo prebacuje u stanje više energije i tijekom dana trošiš više kalorija te ti savjetujem da bi ti bilo bolje da trciš ili kad radiš bilo kakvi kardio da ga radiš prijepodne.
|
||
slavnoac96
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa jel ima razlike nakon 1-2 obroka ili 3-4?
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nikad nije samo jedno u pitanju Uvijek gubiš mix svega, samo je pitanje cega najviše. Gubiš ti masne naslage, sad se samo treba pobrinut da uz to ne ide i mišicna masa. A ovo drugo pitanje malo razjasni please Misliš, da li biš dobivao puno sala na masi? Imao si 90 kg prije 2 tjedna, sad imaš oko 88 kg, to je super za to vrijeme, mislim da ti dobro ide. Još ako tebi sve to super izgleda, još bolje. Koliko vidim, negdje si oko 2200 kcal? Kako idu treninzi u gymu, napreduješ li tamo? A što se ove teorije oko trcanja tice.... hehe....zanimljivo :)) Važnije od svih termina trcanja je da jednostavno to napravimo i potrošimo kcal, pogotovo ako nam jedino zato kardio i služi. Ubrzanje metabolizma ionako nece biti za dugo od nekog dužeg trcanja, umjerenog tempa....prije od sprinta, ali to ionako ne radiš. Još ako je gym ujutro...ili to brzo hodanje...samo dupliramo ucinak i nepotrebno je uguravat to trcanje u neki odredjeni period. Otrciš, potrošiš kcal i bok. Na kraju krajeva, bitnije je sacuvat mišice tako da jedino na to treba pripazit u cijeloj ovoj prici. Još uvijek imaš 2 treninga dnevno? |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
slavnoac96
Post Options
Thanks(0)
|
|
citao sam da nakon dijete obicno brzo dolazi salo poslije. sad me zanima psoto cu na masu pocetkom listopada jer to znaci da cu dobivati puno sala? trening u tereteani ide super. povecavam kilaze i zadovoljan sam. sve 5. sad sam na jednom treningu dnevno. tesko pronalazim vrijeme za jos jedan jutarnji kardio. jel mislis da trebam to ubaciti? btw. na netu sam naisao na ove clanke... http://www.building-body.com/6_razloga-zasto_aerobni_trening_kontraproduktivan.html http://www.building-body.com/6-razloga-zasto-je-aerobni-trening-kontraproduktivan-2-dio.html http://magazin.net.hr/zdravlje/trcanje-izaziva-celulit kako izaziva celulit ako trcimo i u deficitu smo? lol ja idem u teretanu bas upravo da ne gubim previse misica. to mi je vise kao pomocni trening uz aerobni. stoga mi uopce ne idu u glavu ovi clanci. po njihovom bodybuilding je svet sport, i ako trcis odmah si razapet. |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Poznati su mi ovi clanci A i tih tema mi vec preko glave, vec smo i tu u jednoj imali okršaje oko toga kroz komentare na clanak poprilicno slican ovome Ježim se na te sprintere i maratonce više Neda mi se puno filozofirati oko svake tocke, a i nemam kapacitet za to - samo cu ukratko reci: mišicna masa se ne cuva niti stice trcanjem, meni je uvijek trening snage i prehrana koja ga podržava broj 1 - sve ostalo je samo dodatak na to, ovisno o potrebi i ciljevima, i taj dodatak mora imat mjeru. Ne, trcanje nije nužno, niti je ultimativno zlo (iako je po meni brzo hodanje bolje) - samo ga treba znat uklopit u cjelokupni program, nac sredinu. A da mnogi rade gluposti s tim kardijanjem opcenito, to definitivno da, tako da se sa pocetkom prvog clanka itekako slažem. A i sa nekim drugim tockama. Što se tvoje planirane mase tice i straha od pretjeranog dobivanja sala - sve ovisi o: - tome kako izvedeš ovu dijetu, odnosno koliko dobro uspiješ ocuvati metabolizam i mišicnu masu - o tome kako udješ u tu masu - postepeno ili naglo - o tome koliko kvalitetno budeš jeo na masi - o tome kako budeš trenirao Dakle, teško je reci ovako kako ceš ti to izvest ;) I ne, mislim da ništa ne moraš ubacivat, pogotovo ako sa ovim nacinom ide. Jedeš svaki dan UH-e ovako? Super za trening |
||
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam zasto svi briju o tome da trcanje skida misicnu masu.. trcanje je dobro za izdrzljivost.. od 45min trcanja 3 x tjedno nece opasti misicna masa!
Samo radi dobar trening snage, kvalitetno jedi i gotovo... manje price, vise djela.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nece opast ako je sve drugo na mjestu. Samo vecina ljudi precesto i predugo trci, premalo jede, a o treningu snage ni ne razmišlja....
|
||
||
Lepy
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2013 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja potrošim cca 500 kcal 30 min trcanja sigurno....ode sigurno još tolko ak ne i više na trening u teretani koji traje cca 90 min.....
Uzimam odmor izmedju serija 30 sekundi a izmedju vježbi 2 minute (taman da se došecem do vježbe i namjestim kilažu :) ..... sve ti ovisi o itenzitetu |
||
slavnoac96
Post Options
Thanks(0)
|
|
da jedem uh tijekom dana. idu mi na jetru ova ketogena dijeta. likovi ne jedu uh uopce. odakle im snaga ja neznam? i onda se cude sto im opada snaga na definiji.
ja ne radim snagu na treningu. ja imam pristup teretani ono ''idem vjezbat, dat sve od sebe da ocuvam koliko-toliko misicnu masu''. gymka@ jel mi mozes dat link gdje se govorilo o tome vise? |
||
Lepy
Viden/a u gymu Joined: 16 Travanj 2013 Status: Offline Points: 102 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pocni radit snagu osjecat ceš se fenomenalno nakon treninga
|
||
milord29
Cita FAQ Joined: 07 Rujan 2013 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pozdrav,
novi sam na forumu i imam par pitanja. krenuo sam sa prehranom: dorucak: zobene,1dcl vode 1dcl malomasnog mlijeka+pola mjerice wheya medjuobrok: neko voce rucak: piletina/junetina/riba+ integralna tjestenina ( 80g )/ kuhani krumpir ( 150-200g )+ salata ( zelena,rajcica,krastavac,rokula ), ili umjesto tjestenine ili krumpira kuhana blitva,špinat,brokula maedjuobrok: posni sir /tunjevina /voce vecera: whey ili posni sir kad sam poceo sa prehranom 16.08 imao sam 106kg i do danas sam skinuo 5kg. trcim minimalno 30min svaki dan i ubacim sklekove,trbušne i cucnjeve. želio bi doci do neke optimalne težine 92-93kg i otopiti salo naravno šta kažete i predlažete da ubacim/izmjenim? Edited by milord29 - 07 Rujan 2013 at 23:24 |
||
Post Reply | Page <1234 7> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |