moj trening |
Post Reply |
Author | |
holodeck
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2009 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Sijecanj 2009 at 21:36 |
Zanima me valja li moj program, radim 3X tjedno
PON: prsa, triceps SRI: ledja, biceps PET: ramena, noge Za svaku misicnu skupinu radim po 3 vjezbe, 4 serije po š0 ponavljanja. Nakon toga radim trbusnjake, kose trbusnjake, hiperekstenziju i trbusnjake na visecoj stolici. Radim ih uz uteg od š0 kg. Tu i tamo ubacim listove.. Zanima me, mogu li ostale dane(UTO/CET/SUB) radit samo trbusnjake u teretani ? Mogu li hiperekstenziju ? Primjetio sam da je takav program dosta tipican, pa me zanima sto se s njim postize ? Snaga, masa, definicija ? I kolko dugo se treba po njemu raditi ? Inace 2šgod, imam š8š,75kg, ektomorf. Vjezbam 2 mjeseca.. Hvala unaprijed! |
|
kreąo
Viden/a u gymu Joined: 18 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar je program, jednom tjedno ubaci listove, nemoj
vježbati više od 5x tjedno po 60-75 minuta jer ceš se pretrenirati i uci u katabolizam. Za masu i definiciju se isto trenira sa utezima samo je razlika u prehrani i u ubacivanju crobnog treninga u defki, a za snagu se rade manje serije sa vecim težinama. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |