Moja nova ishrana/moje novo JA |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Lipanj 2010 at 11:28 |
Nova jesam..iscitala FAQ uz duz i poprijeko..Dalila mi rece da otvorim svoju temu,jer me je tako lakse pratit a ne ovako ima me nema gdje me nema.. pa da ovdje pisem o mom nacinu ishrane..tj..moglo bi se reci promjeni nacina ishrane koji ce mi pomoci da dodjem do svog cilja uz vasu pomoc naravno a to je -š5kg...
Do sada sam dobila dosta info...i hvala za to..ali eto ovdje cu pisati sve sto me zanima a vi dragi moju iskusni forumasi, nutricionisti, treneri...pomozite..kada dodjem do svog cilja castim vas cokoladom Edited by alemaa |
|
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
pa napiši primjer dnevnog jelovnika. ima tu iskusnijih, al vec i ja znam ponešto
|
|
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Moj najveci problem je sto puno radim..zbog toga moja ishrana je losa...rezultat ovih viska kg je junk hrana nam je jedino rijesenje na poslu... Ali pokusavam sada promjenuti nacin ishrane skorz..
|
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
NIJE.... Joj..kad sam bila klinka...gledala sam jedan film...žena se pocela baviti bb...i ono...promjenila prehranu... i jela je mrkvu na poslu a šef je jeo krafne..i dobila je otkaz.... ;) ajme...taj film....moram nac kako se zvao taj film .... |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
to je i meni bio problem na pocetku... i iako je nekim još smiješno što dolazim s ruksakom na posao, je***a, lakše je doma spremiti i ponijeti u plasticnim posudicama. tako recimo:
prije posla pojedem kajganu, ili ako taj dan imam neki zahtjevniji trening, smiksam u shakeru zobene sa pola litra nemasnog mlijeka i eventualno necim zasladim (najfinije mi s medom) iako neki misle da i nije to baš najbolje, je***a, treba naci balans ukusnog i cilja... nadalje, kad se kuha kava, i peku jaja ili grije mlijeko, lagano možeš skuhat i š00g integralne tjestenine, strpat u posudicu i u ruksak, i k tome možda neko meso što sam spremio sinoc za veceru ili konzerva tune s paradajzom itd, itd, po želji al da je u okvirima prehrane. a za međuobrok pojedem pola litre nemasnog jogurta i bananu, ili od tog napravim shake, ili posni sir i badem, ovisi.. tak da to otprilike ide ovak ujutro jedem doma kajganu ili ponesem na posao i uz jutarnje surfanje popijem shake sa zobenima pa oko š0:30 međuobrok i ko sad, u š3 vadim posudicu sa š00gr. tjestenine, tune, malo posnog i zacini Edited by mesek |
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
Evo sada sam rucala...okrajak razevog hljeba izvadila sredinu i namazala posnim light sirom i salata od jednog krastavca, paprike i paradajza. Tri lista pilecijih prsa. Sta kazete?
|
|
|
|
Marijucha
Cita FAQ Joined: 10 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobra navika je nositi svoju hranu uvijek sa sobom. Lijepo u plasticnu posudicu i sa sobom u ured, na plažu... ako na poslu imaš frižider opskrbi se posnim sirom, dimcekom, povrcem...tako neceš doci u iskušenje da jedeš "iz pekare" i neceš preskakati obroke
Pa kad kolege udru po bureku sa mesom u 9 ujutro ti udariš kontru sa raženim kruhom, posnim sirom,dimcekom i pomidorom npr.... Mislim da si mogla pojesti i cijelu šnitu tog raženog kruha |
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj sir sam uzela,
Super..drago mi je da nisam fulala..a sad reko kad kazu sto si toliko hljeba i sl...ma nekako mi puno one sredine u hljebu..al hajd sutra vec cu skontatit nesto.. Eh sad ne znam...jela sam sada..sto kasnije pojesti... Mislila sam kad dodjem kuci..to je oko š8:00-š9:00 piletinu s ledo povrcem ? Edited by alemaa |
|
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
nekako mi se cini da ona tri lista pilecih prsa premalo
|
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
Meni je super legao sendvic...i zasitio me..evo sad lagano pijem vodu..radim..i surfam
|
|
|
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
Vecera...sta za veceruu hellpp mee
|
|
|
|
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
Strong is the new skinny.
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
eto, ja sam sad nakon treninga stukao 3 komada pilecih prsa pecenih, sa brdo miješane salate...
i 3 napolitanke |
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
Here Im, sinoc sam malo fulala...ebiga ali hajd danas nastavljam bez ikakve antimotivacije...ali zadovoljna sam kako sam promjenula ishranu na poslu...zobene zitarice sam pobala s malo grozdjica i super su...danas cu za dorucak
snitu razevog namazati posnim sirom |
|
|
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
I da zaboravih reci, da mi na poslu svi govore ...da ti nisi pukla... ovi su jedni cak probali razevi kruh ...i ...
Ma uopste nije tesko..samo sam jos lijena sto se tice spremanja hrane doma, pa nosenje na posao..ali budem to..zapravo narucila sam iz tuperwarea neku posudu za prenos hrane a ne zauzima prostor..... I da, htjedoh pitat za integralnu rizu jer ona ok? |
|
|
|
mesek
Post Options
Thanks(0)
|
eto, ja sam sastavio jednoj tu sa posla nekakav jelovnik, ništa strašno, nego smjernice nekakve pa ako želiš, jvi mi se na pm da ti pošaljem.
|
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |