Moja nova ishrana/moje novo JA |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dorucak zobene i sojino mlijeko...Rucak piletina i sataras ..vecera ...posni i salata
|
|
I belive in fairies..I do, i do, i do..
|
|
alemaa
Cita FAQ Joined: 18 Lipanj 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 55 |
Post Options
Thanks(0)
|
Sinoc sam zgrijesila pu..dvije-tri kasike nutele..i par bombona..glamitee slobodno..
|
|
|
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zato što ne jedeš dovoljno... lakše je i griješiti.... Ispravi to...pa nece nitko galamiti
|
|
alemaa
Post Options
Thanks(0)
|
Ma jela sam ja dovoljno...fakat..doruckovala zobene..medju obrok sam imala salatu s posnim, rucak pileciji file s rostilja...vecera posni s salatom..i bruka vode..voznja bicikla 45min...Ali ..fakat mi secer opo bio...ali nece se ponoviti..i da vec prvi rezultati su vidljivi..nije suplja...
|
|
|
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne znam, al istina je što ti dalila kaže, ak ne jedeš dovoljno, onda jednostavno ne možeš odolit i navecer sagriješiš sa junkom....
tak da, jedi dovoljno mesa, jaja, povrca, posnog.. itd, pazi na UH i to je to... ovo mi se nekak malo cini još pogotovo ak ti na poslu ludnica pa trošiš još više kcal |
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |