Moja prehrana,,, |
Post Reply |
Author | |
angy
Cita FAQ Joined: 29 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Travanj 2011 at 14:00 |
Pozdrav svima!
Otvaram temu jer mi je potreban vaš savjet ili bolje receno pomoc jer se ne hranim najbolje baš. Uglavnom za dorucak pojedem tj. popijem neki frape od voca,s time da je to uglavnom ili pola jabuke ili pola banane sa vodom i zaslađeno stevijom. Za rucak uglavnom pojedem samo nešto malo povrca ili eventualno komadic piletine (komadic velicine dva tri griza). Tokom dana još popijem nescafe i to j uglavnom to. Nekad se zalomi kuglica sladoleda,ali to je otprilike jednom u dva tjedna. Redovito vježbam,ili trcim po pol sata ili radim insanity i opcenito jako puno hodam jer uglavnom svugdje idem pješke,tako da dnevnom prohodma sigurno š-2h. E sad,ja bi htjela skinut još 2-3kg (sada imam 54kg na visinu š63cm),ali ta kilaža nikako ne pada. Znam da jedem malo,pa me zanima da li je možda u tome problem? Hvala ! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Isuse kriste ženo, pa ti ne jedeš ništa, pogotovo ništa proteina i masti... koje su osnova građe organizma, samo je pitanje kad ceš se razboliti, pothitno mjenjaj sve.. podforum pocetnici je tvoj! Kila su ti zadnja briga.. pogotovo što ih nemaš puno, dapace.. slobodno stavi sliku
Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
Obavezno uvesti proteine (piletina,riba,jaja,mljeko,sir) i masnoce,zdrave masnoce(riba,orasasti plodovi)... hranis se samo ugljikohidratima, a to ne valja... i jesti vise, pobogu... umrijet ces sa takvom ishranom... salim se... neces umrijet, al ces se fkt razbolit :(
|
|
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
U današnje vrijeme, kad zdrava prehrana i rekreacija vec 'iskace iz paštete', možeš i sama zakljuciti da su ti svi obroci ko nekome jedan obrok i da nisu dobri..
Ne mislim ništa loše, ne znam ni ja sve o prehrani, al bar neku osnovu možeš svakodnevno izvuci iz Cosma, dnevnih novina,ili 2-minutne reportaže na Dnevniku.. Vjerojatno te strah jesti, jer misliš da ceš unjet više kcal.. To bar misli vecina. Ali ako pojedeš sir, jogurt, voce, piletine, puretine, ribe, više ceš dobra napraviti svome tijelu nego zla. Ta hrana nema puno kcal, ali ima dobre nutritivne vrijednosti. Usmjeri se na to. |
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast šta izdržiš bilo šta na ovako malo hrane, a
pogotovo trcati i insanity.... definitivno malo procitaj FAQ, jelovnike i tako.... od nejedenja neceš ništa pametno napraviti ;) |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mislim da mozes Bogu zahvalit ako ti je zdravlje u redu sa ovakvom prehranom
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
angy
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala vam svima,znam da moram jest puuno više i trudim se,svakim danom lagano povecavam kolicinu hrane i trudim se jest cim više proteina iz piletine,posnog i sl.
Mini me znam dosta o svemu tome,stalno citam o tojhrani,ali upravo to što kažeš strah od debljanja i kalorija je uvelike prisutan... |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Tvoj problem je u glavi, posveti se malo matematici i racunanju kalorija i to te ne može zeznuti! i nije samo stvar u kolicini, nego u kvaliteti ishrane koju provodiš Edited by Iluvatar |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
angy
Post Options
Thanks(0)
|
Brojim kalorije i to malo previše,znam za vecinu namirnica kalorijsku vrijednost...
Potpuno se slažem da je problem u glavi,tu se prvo sve mora poceti mijenjat... |
|
SMAJLICA
Viden/a u gymu Joined: 07 Rujan 2010 Status: Offline Points: 291 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ajme Angy, mislim da bi se ti sa mnom tribala druzit
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
angy nam je nestala.... i sumnjam da se išta promijenilo
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |