Moji trening |
Post Reply |
Author | |
devid
Cita FAQ Joined: 22 Ožujak 2013 Location: Hrvatska Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Ožujak 2013 at 20:29 |
Znaci
prije mjeseca sam isao u teretanu i onda su dosli finacijski problemi.
Uspio sam skupiti pare za teretanu te mislim krenutio od ponedjeljka. Do
sada sam vjezbao kuci zgibovi, propadanja i sklekovi. Noge i trbusne
kako sam uspio. Zanima me vas misljenje o ovom treningu. Znaci nemam
puno vremena u te zato idem 6/7 dana u tjednu. Odvoio sam trbusne jer ne
stignem kratak sam s vremenom. Proteine kupujem kada skupim pare. Imam
samo kreatin od biotecha sto mi je ostao.
Ovako bi bio moji program: PONEDJELJAK:Prsa Bench 4x8 Kosi bench 4x10 Letenje bucicama 3x8 Leptir 3x10 Kablovi (ne znam koja je bolja, dali od dole prema gore ili od gore prema dolje) 3x12 UTORAK:Ledja Zgibovi siroki 2xotkaz Lat masina iza 3x10 Veslanje na donjoj koloturi 3x10 Veslanje u pretklonu 3x8 Lat masina ispred 3x10 Mrtva dizanja 4x10 Hiperekstenzija 3x12 SRIJEDA:Ramena Ne znam sta da kombiniram, ako moze neki prijedlog CETRVRTAK:Ruke A1. Hammer pregib bucicama, 2 serije 15/10 ponavljanja A2. Potisak na kablu, 2 serije, 15/10 B1. Propadanje na razboju 4x8 B2. Stojeci pregib obrnutim hvatom (EZ šipka) 4x10 C1. Potisak iznad glave bucicom (obe ruke), 3x10 C2. Stojeci pregib (šipkom) uz tijelo, 3x12 D1. Triceps ekstenzija rukama iznad glave 2x12 – 15 D2. Koncentracioni pregib bucicama 2x12 – 15 PSa li da prvo biceps pa triceps ili obrnuto? PETAK:Trapezusi, podlaktica i trbusni. slijegnje ramenima s bucicam i sa sipkom 4x12 vjezbe za podlakticu i vjezbe za trbub SUBOTA:Noge Cucanj 4x10 Nožna ekstenzija 3x10 Nozna ekstenzija za zadnju lozu lezeci 3x10 Iskoraci 3x10 Leg press 3x8 Listovi na masini za leg press 3x15 Listovi ili sam ili neko na meni 3x12 Svugdje bi bilo izmedu min-min i pol odmora molim kritike i za ramena ako nije tesko neki program, cilj mi je masa Prehrana je ok, jedino sto ostanem jedino nega 4-5 sati bez jela jer nisam kuci od 6-16h |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |