Molba oko kucnog treninga |
Post Reply |
Author | |
karacic
Cita FAQ Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 09 Veljaca 2011 at 22:52 |
Pozdrav. Ja imam š8godina i bio sam godinu i pol dana aktivno trenirao u teretani ali zadnjih pola godine mi se nekako zgadila. Sada sam se napokon natjerao da krenem kod kuce vjezbati i kupio sam si sobni bicikl da mogu malo kardio trening raditi, ali bih htio i jedan trening snage raditi te mi tu treba vasa pomoc. Ako mi mozete pomoci oko toga i sloziti mi nekakav trening snage ali cisto pomocu tezine svoga tijela jer nemam nikakve sprave osim tog sobnog bicikla i nemam namjeru kupovati jer nisam u povoljnoj financijskoj situaciji. Ja sam student tako da imam poprilicno dosta slobodnog vremena. Vjezbao bih svaki dan do sat i pol ukljucujuci kardio trening od pola sata na biciklu.
|
|
fedanov
Viden/a u gymu Joined: 08 Sijecanj 2010 Status: Offline Points: 258 |
Post Options
Thanks(0)
|
A šta da ti dam?Pa bar bucice nije skupo kupiti,ovako
neznam stvarno... Imaš sklekove,skokove,trbušnjake,leđnjake,dipseve,a ostalo neznam kako da ti pomognem... |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Upiši u google body workouts, workout at home i sl., i
izbacit ce ti podosta programa, pronađi si nešto sam |
|
aleksandar
Cita FAQ Joined: 27 Travanj 2011 Location: United States Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok evo ti trening bez tegova otidzi na yuo tube ukucaj tony horton i prati njegove vjezbe bices ok vjerujmi ja svaki dan vjezbam sa tonyjem stime da pravim jedan dan pauzu srecno
|
|
ninac
Cita FAQ Joined: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
bok! prvi sam put ovdje pa vas molim za iskreno mišljenje i eventualne savjete. cura sam, š69 cm, 68 kg. Kilama nisam opterecena, ali želja je smanjiti opseg struka(80cm) i poboljšati opcu sliku tijela te ga ucvrstiti. Moj režim je: samo voda, 2-2,5 litre dnevno, ponekad više, slatkiši nula bodova (osim cokolade od 88 posto kakaa, al ne pretjerujem), vecera nula bodova, eventualno voce (jabuke), kruh minimalno, ostalo sam smanjila porcije. svaku vecer brzo hodam ili lagano trcim 45-60min, š5 min joga/pilates, 30-40 min vježbe snage (trbušnjaci, sklekovi, cucnjevi, vježbe za ruke s bucicama, š0 min orbitrek. Vježbam 3 tjedna, pocetni su rezultati vidljivi. je li realno ocekivati manjak od 5 -7 cm u struku i smanjenje masnih naslaga oko trbuha do kraja 6.mjeseca ako nastavim ovim tempom? namjeravam ujutro brzo hodat 45-60min, treba se samo ustat.
|
|
imhotep22
Cita FAQ Joined: 17 Svibanj 2011 Location: Macedonia Status: Offline Points: 18 |
Post Options
Thanks(0)
|
ninac otvori nova tema u podforum pocetnici-pitanja??.I upisi tamo isti tekst i siguran sam da ces dobiti odgovor.
|
|
Makedonac,nemojte zamjeravati na gramaticke i pravopisne greske.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |