molim kilo vise |
Post Reply |
Author | |
mrsavi
Viden/a u gymu Joined: 01 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 01 Veljaca 2007 at 21:21 |
Svi pricaju o nekim dijetama, mene zanima
kako ze udebljati !!
EDIT: Ispravljen podebljani tekst Edited by Fitness.com.hr |
|
themaja
Viden/a u gymu Joined: 06 Sijecanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
papati i trenirati
|
|
Antimon
Viden/a u gymu Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 14 |
Post Options
Thanks(0)
|
papaj papaj i papaj i onda opet papaj
i naravno trening ako oces ne kvalitetnu masu jedi sve a uzmi si mass gainere i ostala sranja ako oces takvu masu i naravno treninzi a i puno odmora |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ujutro jedi zobene sa mlijekom. Ovi koji se tuze da su mrsavi, trebate povecati broj obroka jer vjerujem da jedete 2 do 3 puta dnevno i trebate krenut sa treniranjem ( samo utezi nema kardia). Ja kad sam krenuo sa treniranjem, bio sam mrsav, u prva 3 mjeseca sam dobio nekih 4-5 kg a sa vremenom sam dobio i preko š5kg. - No fat Hrani se, treniraj i sa vremenom ces dobit zeljenu kilazu. |
|
caba
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 299 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mr.G dobri savjeti... |
|
Mozda ti jesi jaci ali ja sam ludji
|
|
David
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 131 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jesti, jesti, trenirati i onda opet jesti. I kada si sit uguraj jos malo u sebe.
Rasporedi obroke na 5,6 dnevno. Rezultati ce polako dolaziti. |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |