Molim savjet! Hvala |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hm.... nemoj jesti stapice i slicno.... to bas ono...kad ti dodje da malo "zgrijesis".... Pojedi radje evo ovo gore navedeno sta ti je Mr.G. napisao.... Ja znam pojesti i brusnice, suhe smokve i tako.... Jogurt sam cula da bas nije dobar ako zelis gubiti....ne znam sada jel to tocno...nesto sa povisivanjem inzulina ili tak nesto..... pa... ako netko zna nesto u vezi toga;) |
|
HELENA
Viden/a u gymu Joined: 06 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
zanima me ovo sto je napisao Mr.G .... Orasasti plodovi? kolicina? znam da su zasitni ali su i jako kaloricni ? Eh, dalila da bar jedem suhe smokve! zadnji put je bio stvarno zadnji put! ne mogu podnjeti taj miris! eventualno suhe marelice ili nesto slicno! brusnice su mi preslatke! Moram se pohvaliti da imam 2 kg manje ! s tim da jos nisam pocela vjezbati onak za istac! jedini mi je problem pratiti tocan unos kalorija da bi si svaki dan tocno izracunala bazni metabolizam(š200kalc). ali ak ide dole valjda sve radim ok. |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Super
Orasasti plodovi: Orasi, bademi, ljesnjaci, kikiriki, pinjoli, pistacije... "Nutricionisti preporucuju svakodnevno konzumiranje orasastih plodova u kolicni jedne sake jer imaju pozitivan utjecaj na vase zdravlje, a dodatkom hrani vas recept mogu pretvoriti u kulinarsko umijece..." |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
Nikakvi orasasti proizvodi. Tebi to ne treba. To je zdrava, a ne dijetna prehrana! |
|
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
A i bojim se da ces se ti zaigrati sa tih 5, 6 obroka dnevno. Drzi se ti bolje dorucka, rucka i lagane vecere i jednog meduobroka, s tim da pazis da ti obroci imaju do 300 kcal. To je jaaaako malo, vidjet ces ako budes isla vagati, ali ti je bitno postaviti prioritete. I nemoj jesti izvan kuce! Rijesi se ekipa-klopanja i sendvica s nogu kad umires od gladi, to ce ti vec napraviti promjenu. |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Takoder se ne mogu sloziti ni s ovih 55-60% ugljikohidrata. Zene su po prirodi sklonije dobivanju masnih naslaga, a uh ce tome samo pridonijeti. Okreni si prehranu na proteine i povrce. Naravno, sto manje masti. Tvom ogranizmu ne treba energija, nego ga treba natjerati da trosi energiju koju je uskladistio, a uh i masti su upravo ti koji ti daju energiju. Uzmi se L-carnitin da ti pomogne u tome. |
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ugljikohidrati su neizostavan dio prehrane i nikako ih ne treba izbjegavati. Izbjegavanje ugljikohidrata ili bilo kojeg drugog nutrijenta na duzi rok moze imati ozbiljne posljedice po zdravlje.
|
|
www.fitness-trening.com
|
|
HELENA
Viden/a u gymu Joined: 06 Prosinac 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
glava mi puca! opet imam par razl. misljenja . Sva mi se cine bar dijelom ispravna! iz iskustva znam da ako cu nesto u potpunosti izbaciti, te kasnije to normalno poceti jesti, dobit cu sve kile nazad! to je bio slucaj s kruhom,cokoladama, itd... Ovih 5 obroka jednstavno ne stignem ni pojest tak da su mi kolicine jos uvijek malo vece nego sto bi smjele bit ( za 3 obroka ), no dobro! nesto je krenulo dolje! ovo sendvici-ekipa!!!!!! : to me jos uvijek muci!!!!!!! glupa navika koje se moram rjesiti podhitno!!!!!!! |
|
emilio
Mixa shakeove Joined: 12 Prosinac 2006 Location: Sweden Status: Offline Points: 662 |
Post Options
Thanks(0)
|
decko je u pravu |
|
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
Ja i ugljici nikako da se sljubimo, tako da mene mozda i nije najbolje poslusati po tom pitanju....
|
|
HELENA
Post Options
Thanks(0)
|
Hi svima! potrudila sam se pa sam otisla do endokrinologa u vinogradsku ! zena mi je dala redukcijsku dijetu u kojoj imam 5 obroka. cijeli dan dozvoljen je unos od š500 kalc. , samo me brine to sto se u npr.rucku jede sve zajedno ! (uglj., prot., masti,-sve! ) zar ne bi trebalo to nastojat u obrocima odvajat!? uostalom kaj se sad s tim ''redukcijska'' zeli? SKINUT KILE-ok! , UBRZAT METABOL.-?, ????? Edited by HELENA |
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa sama rijec 'redukcijska' govori da se nesto zeli smanjit...inace redukcijska dijeta bi trebala znacit mrsavljenje, skidanje potkoznog masnog tkiva i sl.
|
|
elai
Viden/a u gymu Joined: 12 Prosinac 2007 Status: Offline Points: 17 |
Post Options
Thanks(0)
|
ela
|
|
fitnessHr
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 238 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stvarno neznam koji ti je to "strucnjak" rekao da u obrocima trebas odvajati nutrijente tj. jesti odvojeno proteine ugljikohidrate i masti. Danas covjek na internetu moze naci stvarno puno dobrih stvari i savjeta, ali ima i svakakvih gluposti. Posto o prehrani uvelike ovisi nas zivot odnosno zdravlje trebali bi malo pazljivije gledati tko stoji iza pojedinih tekstova, odnosno kakve kvalifikacije ima. Tebi je lijecnik i to endokrinolog savjetovao da jedes nutrijente proteine, ugljikohidrate i masti u istom obroku, a ti to dovodis u pitanje jer si vjerovatno cula od nekog tko nema veze sa prehranom da ih moras razdvajati.
|
|
www.fitness-trening.com
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
naravno da se jede zajedno zato kaj se i treba. a ovo da se odvaja su gluposti na kojima se temelji UN dijeta koja je cisto s**nje |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
sori, ovo sam malo grubo rekla, al zivcira me kad ljudi cuju nesto od neke zadnje babe pa vjeruju da ce to djelovat jer je npr. stefica tako skinula 5 kila...
moras znat sve o dijetama prije neg kaj se ides upustat uopce u njih jer postoji velka sansa da ce bit jos gore nakon dijete |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |