Molim savjet |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Falling
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne. Ali vidim da ce svaki moj daljnji odgovor tebi biti nepotrebno trošenje vremena pa odustajem. Pozdrav
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eto, onda umjesto toga radije citaj forum i razmisli prije nego postaviš takva nepotrebna pitanja. Jako je teško priznati sebi pogrešku, a kamoli preko foruma tako da potpuno shvacam tvoju uvrijeđenost i povlacenje. |
|
Falling
Cita FAQ Joined: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uvrijeđenost? Ti stvarno mislis da me netko poput tebe moze uvrijedit? dobra.
A sto se povlacenja tice...mislim da si krivo shvatio. Ali opet,tko te moze kriviti. Stvarno si se pokazao u pravom svjetlu. Umjesto da normalno odgovoris ako vec odgovaras,ti se bahatis i preseravas. Stvarno zrelo. |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobre sam volje danas, tak da i ja tebi šaljem pusu |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |