molim savjet |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh ti medenjaci..
Za izdrzljivost je najbolje varirat sa treninzima.. da se kombinira i trcanje, i vijaca, i bicikla i pilates.. da se naviknemo na razlicite nacine napora.. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
ninchica
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne bi me ubili, da ih nisam sama pekla, kao fol za susjede i goste tješi me jedino što su mi se i gosti nadebljali pa nisam jedina, hehehe... a cuj, oduvijek sam bila bolja u stvarima koje zahtijevaju duže vremena a manji tempo. npr. mogu propješaciti i par sati bez problema, ali potrcati - sacuvaj bože! umrem nakon 5 minuta. jednostavno ne ide... |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne ide? 5 min po 5 min, mic po mic.....da vidiš kako biš prašila |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
Napisala je da svugdje ide pješice...plus ako radi toliko pilatesa, mislim da je loše da se u pol sata crobika toliko umori da ne može do daha.... Mislim..ok je ako joj je teško..no....
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
znam ali cim se toliko umori znaci da je izdržljivost slaba...a nju može jacat jedino malom jacom aktivnošcu od šetnje i pilatesa....al dobro, ninchice što duže budeš radila taj crobik, bit ce ti sve lakše ;) mogu i ja setat s noge na nogu 2 dana, al kad sam tek pocela trcat sam krepala u sekundi :) |
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
e to sam ja samo htjela sama da dođe do zakljucka da zapravo i nije fizicki aktivna....;) ali nema veze...ok je i ako si ti joj pokazala...;)
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
aaaa tooooo, pa reci mi da ne meljem onda, bar na pm |
|
|
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
;) ok....budem drugi put...;)
|
|
ninchica
Post Options
Thanks(0)
|
ja sad dosad vec odradila par treninga, kucnih naravno. i mogu vam reci da se osjecam nekako bolje, tu i tamo dok se presvlacim škicnem se u ogledalo i "promatram rezultate". naravno, to samo dok ne dođem u PMS dane, onda cu si biti najšugaviji stvor na kugli zemaljskoj... |
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
super, samo peglaj a pms? Ne, ne - nemoj imat takav stav, da se i to sredit, samo vježbaj - pogotovo ojacaj donja leđa i trbušne - vjeruj mi to ce ti puno pomoc ako imaš grceve. Pred nekih godinu dana sam plakala pol dana u krevetu u tim danima, danas trening odradim prvi dan, malo slabiji ali ipak - ne predaj se hormonima tako lako |
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Eh ta donja ledja i trbusni.. svi bolovi pocinju od trupa..hehe
|
|
|
|
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
al istina...mene su donja leđa ubijala prije, jedva sam stajala dugo na mjestu, a da ne pricam o pms grcevima :) ....al otkad je trup stijena - ništa
|
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
Ja se ovih dana jedva ustajem iz kreveta od bolova.. vec sam polovnjak..
|
|
|
|
ninchica
Post Options
Thanks(0)
|
samo da vam javim - vježbam par puta tjedno, zagrijem se, pa neki cardio od bar pola sata, pa pilates, pa istezanje, uglavnom, traje oko sat vremena. i što mi se desilo??? ojacala sam, ali ne kao dobra vijest, nego sam "precvrsta", pogotovo na onom dijelu bedra naprijed, nemam pojma koji je to mišic i tko mu je rekao da tako ocvrsne!! imam i mini-steper ali ne mogu više od 3 x š0 minuta, radim pauzu od minutu-dvije između. od njega sam podigla dupe, to mi je ok. ali kako da se sad riješim mišica na bedrima?
|
|
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
A zasto ti smeta sto si dobila misic?? ako oces utanjit se, moras prehranu sredit.. inace obujam nece opasti..
|
|
|
|
ninchica
Post Options
Thanks(0)
|
zato jer sam kokoš imam hrpu garderobe koja je krojena tocno po meni, i sad mi to i ne stoji baš tako lijepo kao prije. znam da je glupo, ali ako reduciram prehranu (ne sad baš gladovanje) i vježbam, onda je to to što mi treba? |
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |