Molim za savijet,prehrana |
Post Reply |
Author | |
alen321
Cita FAQ Joined: 21 Listopad 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 30 Svibanj 2013 at 13:11 |
Bok,
kalsicni sam ektomorf.193cm,87 kg.Dugo sam u raznim sportovima od tertane,triatlona,trcanja itd...Samo neka boli :) Na prehranu nikada nisam pazio( pramalo vode pio takoder) sto mi je bio minus ali eto,sta je tu je , odlucio sam se malo promjeniti situaciju. Do prije 7 dana sam imao 90 kg jer sam se hranio sa svim i svacim. Unatrag tjedan dana mi jelovnik izgleda(pao sa 90kg na 87 u 5 dana): DORUCAK: proteini ( 9 g proteina) + zobene + banana ("svjestan da moram zamjenit sa vise potenina,bar 24g proteniski,cekam da potrosim ovo) RUCAK1: meso + neki ugljikohidrat RUCAK1: meso + neki ugljikohiradat OBROK( dva sata prije treninga): posni sir (250g) + kruh ( ne bijeli) PRIJE TRENINGA:4 BCAA tablete POSLJE TRENINGA:4 BCAA tablete OBROK:konzerva tuna + kruh PRIJE SPAVANJA:posni sir (250 g) + kruh Jelovnik mi je isto svaki dan 80 %.Jedino sa ruckovima mješam. Molio bih savijet dali trebam što promjeniti ili nadodati. Unaprijed hvala. Alen |
|
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
1. Proteine u dorucku obavezno pojacat
2. Sta ti znaci "neki ugljikohidrat" ? |
|
Domo96
Viden/a u gymu Joined: 25 Travanj 2013 Location: Rab Status: Offline Points: 187 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što mislite o ovom proizvodu kao medjuobroku ? http://www.dukat.hr/proizvodi/dukat/sensia
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |