Motivacija |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
evo je Gym girl
http://www.youtube.com/watch?v=cXhia0RzALo&feature=relat ed |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davore, Davore...... |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ha ha.. pa pise Gym girl |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Osim golih muških i ženskih tijela (što je uvijek dobro za motivaciju) mislim da može pomoc da si postaviš ciljeve. Postavi si neki krajnji cilj ( guza za lomit orahe, struk da ga prosjecna muška ruka obujmi šakama ...), a do tog cilja manje ciljeve, korake na putu do krajnjeg cilja. Negdje napravi antropometrijsko mjerenje ( težina,postotak masnoce, obujmi, itd.) i svako 4-6 tjedana ponovi mjerenje. Kod svakog mjerenja pokušaj ostvarit zadani cilj (npr. sa 26% tjelesne masti moram spustit na 25%)
|
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gole frajere i šalu na stranu, ovo je pravi odgovor |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo postavio sam si cilj da želim dic 300kg na mrtvom, 250 na cucnnju, 200 na bencu, six pack, rucetine od 50cm, struk od 75cm. Znaci cilj je mjerljiv pa mogu lagano ici ka njemu, tj. kroz manje ciljeve. Ali...šta želim reci? Misliš da je to zaista ostvarivo? Kakvi koraci do puta? Znaci zakoraknem jendom, dvaput i još par koraka i vec sam na svom cilju? Nema tu teške filozofije i psihologije, što jednostavnije to bolje. I kakva pusta antropo mjerenja sa 26 na 25% kao u primjeru, ogledalo, cm vrpca, vaga i to je to za one koji baš žele mjeriti svoj napredak. Te price oko ciljeva, pozitivna psihologija i to sve, meni osobno, su jako jako isfurane i istrošene. |
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Tu mi se od svega najviše sviđa ovo mjerenje vlastitog napretka. Možda je najbolje vodit neki svoj dnevnik prehrane/vježbanja i sam si zadavat zadatke, pa kad vodiš evidenciju, lakše uociš gdje griješiš. Kad je napredak vidljiv na papiru-a cujte, to, mora se priznati, diže ego, a samim tim motivira te i za dalje. |
||
Hope
Cita FAQ Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je u cilju osjecati se dobro u svome tijelu i biti zadovoljna sa sobom!
Nakon svakog odlaska u teretanu osjecam se dobro. Trebam još samo poraditi na kvalitetniojoj prehrani! Zna li tko gdje se može otici,za vrijeme pauze, papati nešto zdravo,nekakav restoran ili zalogajnicu,a da nije posebno skupo? |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
U Radicevoj, preko puta pravnog faksa |
||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jeli to u Zagrebu?
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne, Osijek |
||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
|
A onda ništa.Ja sam iz Zgba.
Ali hvala na trudu!Da sam barem u Osijeku pa da isprobam nešto fino iz tog restorana! |
||
lordhumungus
Viden/a u gymu Joined: 05 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 112 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Edited by lordhumungus |
||
i am the rocker, i am the roller,i am the out of controller
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisu loši cevapi |
||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
|
Baš ti hvala na savjetu! Mislim da cu to isprobati!cini se ukusno i zdravo!
|
||
Hope
Post Options
Thanks(0)
|
|
Cure i decki kako smo danas!?? Jesmo li aktivini? |
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |