Motivacija |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Author | |||
dianna ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 19 Veljaca 2009 Status: Offline Points: 734 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hm..koji je to restoran?? ja ne znam da ima ikakav tamo?? ![]() |
|||
![]() |
|||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
||
To je samo varka da vidim koje su cure iz osijeka ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
||
Motivacija je zdravlje i duži život...
|
|||
![]() |
|||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
||
![]() ![]() ..ili što bi rekao "Dule Pacov", u srbijanskoj "Vratice se rode": "RETKO LEPA MISAO!" |
|||
![]() |
|||
jumok80 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 01 Studeni 2009 Status: Offline Points: 106 |
||
jeste bre lega,,,lepa
|
|||
![]() |
|||
Hope ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Listopad 2009 Status: Offline Points: 36 |
||
Meni pomaže i svaki dan posjetiti ovu stranicu i pricati sa ljudima o vježbanju,a na kraju otici i u teretanu.
Jer sa novim saznanjima o prehrani i vježbanju lakše je zdravije živjeti! ![]() |
|||
![]() |
|||
Mr G. ![]() Pali po spravama ![]() Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
||
Nego sta! ![]() |
|||
![]() |
|||
Breathless ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 267 |
||
Veliki potpis na ovo! ![]() Meni pomaže i slikanje, mjerenje, vođenje dnevnika prehrane itd. Kad vidim slike stare 2 mjeseca i pogledam se sad u zrcalu, vidi se razlika i to me motivira da nastavim. ![]() |
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Music
Good music-u svakom slucaju ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |