Motivacijske poruke |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ova tema je presmješna
|
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma vi zene ste presmjesne |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo jednog teksta koji mi se svidio i vrijedi i za trening i za sve u životu:
Life is not about being comfortable. Ask yourself, “Does pursuing comfort and security,trying to minimize problems and stress by maximizing safety and security, make your heart beat faster?” Does seeking a life of comfort motivate you to get out of bed each morning? I think this life can be associated with the most dangerous object in your house. It’s a back-reclining, deeply cushioned, foot-resting death trap called the easy chair (usually spelled EZ be cause using only 2 letters takes less effort). You don’t buy these chairs because of their beauty. They are not called “challenge chairs” or “adventure chairs.” They’re called EZ, and you buy them for one reason: comfort. I hope my life never represents an EZ chair. What’s so dangerous about this EZ chair is not the things you do while you are in it but the things you don’t do. The relationships you never deepen, the risks you never take, the adventures you never go on, the races you never run, the battles you never fight, the laughs you don’t laugh and the tears you don’t cry. The best present I ever received that I want to share with you is this: “You were made for something more than life in a chair!” |
|||
Triceps7
Cita FAQ Joined: 09 Rujan 2010 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Motivacija mi je to sto se osjecam puno bolje nakon vjezbanja, sto nisam 'onaj stari' cim 2 dana preskocim :)
Takodjer, motivacija mi je kompliment od strane djevojke :$ ili prijatelja :) |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
sad cu te ja zena, ninja... stronger, faster, mother-fu***er |
|||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da zena ninja.. |
|||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|||
Frank Zane
Cita FAQ Joined: 27 Kolovoz 2010 Status: Offline Points: 23 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
BODYBUBUILDING IZREKE-KAD VAM JE TESKO SJETI SE BIT CE
JOS TEZE AL TO JE CIJENA NAPREDKA!!! Tablete i injekcije ne stvaraju šampiona. šampion se rađa i ide u tom smjeru-Roni Kovacic "Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova!" Isaac Newton You are what you eat-ti jesi ono sto jedes. pobjednici traže nacine a gubitnici razloge. Ne postoji neuspjeh Samo uspjeh il odustanje Ja ne odustajem ADIDAS Nemoguce je samo velika rijec bacena oko malih ljudi koji ce lakše živjeti u svijetu koj je dan za istraživanje snage koja moze mjenjati.Nemoguce nije cinjenica.To je mišljenje.Nemoguce nije izjava.To je usuditi se.Nemoguce je potencijal.Nemoguce je privremeno. Nemoguce je NIšTA! Dont drink, dont smoke just eat and work Sta dijete zna koliko je 200 kila Slab je onaj koji je izgubio vjeru u sebe. Pain is temporary, Victory lasts forever! Vodite racuna o svom telu. Ono je jedino mesto u kojem ste prinudjeni da zivite. Go hard or go home Bodybuilding isn't a one day thing. "I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''" - -- Muhammad Ali Nemozes druge pobijediti dok sam sebe ne pobijedis Gubitnici traže isprike, pobjednici ciljeve... Ne obara se svako drvo prvim udarcem. Ako neceš ici cjelim putem, zašto bi uopšte išao? Strpljenja.Vremenom od trave postane mlijeko. Život je težak i zahtijevan, ali ja sam žilaviji i izdržljiviji. Usuditi se: to je cijena napretka Force yourself, and you will be suprised what you can do! The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible. Kad tražite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvacanja. Don`t be afraid your life will end. Be afraid that it will never begin Ronnie Coleman-"Ako radiš uvijek što si radio, imat ceš uvijek što si imao" "Jucer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe." Slab je onaj tko izgubi vjeru u sebe.. "Svi mi imamo veliku unutrašnju snagu. Snaga je vjerovanje u samog sebe. Postoji stav za pobjedu. Moraš vidjeti sebe kako pobjeduješ i prije nego što stvarno pobjediš. I moraš biti gladan. Moraš željeti osvajati.'' Kada sam vidio velike ljude, rekao sam sebi: "I ja cu &nbs p; biti takav." Tisuce ti stepenica treba do vrha, no samo jedna do dna. Nerad izjeda covjeka kao sto i hrđa izjeda željezo Nikad ne dopusti da ti netko kaže da nešto ne možeš uciniti,zaštiti svoj san, ljudi cesto kad nisu u stanju nešto napraviti, govore da ni ti ne možeš.Ako imaš san, ostvari ga! Pobeda ili poraz meni je sve jedno ,ali ja izvlacim ono sto je vredno ,dok ti ostajes sa pocetnim znanjem... Hoces bolje,vise,jace?Oda budi bolji,jaci,uzmi sve .... cinjenica na kojoj se temelji pozitivno nacelo je ta da je dno divno mjesto, jer kad jednom dosegneš dno, jedini smjer u kojem možeš krenuti je - gore! NIje bitno koliko sporo se kreceš, dok se još uvjek kreceš.. Uspjeh nije konacan, neuspjeh nije fatalan: ono što je bitno jest hrabrost za nastaviti ili krenuti dalje. Motivacija je jednostavna stvar. Samo eliminirate ono, što vas demotivira. Nikad niste tako dobri, kao što vam kažu, dok pobjeđujete, ali nikad niste ni tako loši, kao što vam govore, dok gubite. Ne okrecite se, može vas nešto sustici. Budite onakvi, kakvi želite izgledati. Snaga je opasna sve dok niste ponizni. Hrabrost ima samo onaj, koji zna da se vi bojite. Greška je uspjeh, ako od nje naucimo. Granice moguceg možemo odrediti samo onda, ako ih prijeđemo odlaskom u nemoguce. Uspjeh nije ono što imate, nego ono što jeste. Uvijek ucinite jednu stvar manje, nego što mislite da možete. Strpljenje je umjetnost nadanj kad vam je dosta treninga , režima prehrane i drugih stvari vezanih uz BB , sjetite se ove izreke ! "U sportu mi usavršavamo vec savršenu tvorevinu prirode , covjeka.Treba li se cuditi što je to težak posao ?". |
|||
in
Cita FAQ Joined: 10 Rujan 2010 Status: Offline Points: 32 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
T-SHIRT s natpisom I see SMALL people
|
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
"For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer" - Arnold
|
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
marcella
Viden/a u gymu Joined: 21 Rujan 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 125 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Goals help you channel your energy into action.
|
|||
IT'S GYM TIME
... zato digni guzu, obuci starke, pumpaj trbuąnjake, sklekove i leđnjake ... |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Preseljeni su postovi iz slicne teme iz podforuma "Ostalo".
Ovo je glavna tema za sve motivacijske poruke / izreke. |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
vlajster
Viden/a u gymu Joined: 20 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 247 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
'Ko jaci,taj kvaci!
|
|||
Vracam se starom poroku...mišicima :P
|
|||
HandzUp
Cita FAQ Joined: 21 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 30 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
To achieve what others won't, you have to do what others don't. - Lazar Angelov
|
|||
fizio27
Cita FAQ Joined: 18 Rujan 2012 Location: Zg Status: Offline Points: 26 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://www.youtube.com/watch?v=V6xLYt265ZM&feature=related&fb_source=message
ovo je nešto najbolje ikad... nakon ovog mi nitko ništa ne možeeee! :)
|
|||
kokodak
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 79 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
http://tisinauma.com/za-onda-kada-mislis-odustati/
|
|||
Angela53
Cita FAQ Joined: 02 Listopad 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Big boobs - bildanje dojki, sad ili nikad!!!
|
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |