Motivational video |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Author | |
ariaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 101 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ariaa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 05 Lipanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 101 |
|
|
![]() |
|
mr-triple-double ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
![]() ![]() nije video ali mislim da je dobra motivacija i da, da to je ista cura... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Physx ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 29 Studeni 2011 Status: Offline Points: 85 |
;) Edited by Physx - 16 Kolovoz 2012 at 22:00 |
|
![]() |
|
davi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 18 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1 |
What is the point of being alive if you don't at least try to do something remarkable?
|
|
![]() |
|
Thor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
.. da, da ![]() |
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
![]() |
|
Thor ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 22 Prosinac 2011 Location: Solin Status: Offline Points: 252 |
|
|
Obsessed is a word that lazy people use to describe the dedicated!
|
|
![]() |
|
black-purple ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2012 Status: Offline Points: 9 |
ne znam dal sam pogodila temu, al mislim da mi budete oprostili
![]() 44 Best Bodyweight Exercises Ever Edited by black-purple - 03 Veljaca 2013 at 15:43 |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Ovo mi je jedan od najjacih motivirajucih videa http://www.youtube.com/watch?v=HLQNqdhvN8w
|
|
![]() |
|
Mawi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
stavljam svoj vlastiti izradak koji sam izradio za americka trzista
http://www.youtube.com/watch?v=Gao8OA0rCKw |
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Svidja mi se! I moram isprobati onaj dio sa Hammerom ...cini mi se zanimljiv!
|
|
![]() |
|
Mawi ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 20 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 31 |
da,hamer mi je najbolja vjezba,uvijek ju radim
|
|
![]() |
|
odlicna je samo što nemam teških utega više za hammer...sve radim na dvorucnom...baš mi je žao probavam nešto iskombinirati pa vemo vidjeti....i ona za triceps iza ledja što si stavio...zapravo iza glave je odlcna vježba ali opet pre malo utega na jednorucnom...za taj triceps još i mogu nešto objesiti dole..ali za hammer i ne ujedno je i meni jedna od omiljenijih bila :/
|
|
![]() |
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
nije valjda da te motiviraju takvi
|
|
![]() |
|
Sve više me vuce na body building....razmišljam sve cešce..ako dobijem posao...da krenem sto posto :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |