moze savjet |
Post Reply |
Author | |
Surfer_Rosa
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 05 Studeni 2012 at 13:33 |
Imam 20 god, visoka 174 i imam 71kg. Odkad znam za sebe imam nekoliko kila viska i uvijek sam ih skidala izgladnjivanjem medutim ubrzo bi se vratili, sad sam konacno odlucila jednom zauvijek ih se rijesiti. Idem vec u teretanu 3 tjedna, 4-5 puta tjedno ali vaga se nije pomakla, mislila sam da sam sredila prehranu ali izgleda da nisam pa bi zamolila za koji savjet sta da promjenim i ima nekolika pitanja, jedan dnevni meni okoprilike izgleda ovako:
7:30- zobnene~75g + mlijeko0.9mm~120ml + nekoliko susenih brusnica i badema + 2 mandarina 12:00- 2 jaja+gljive snitu kruha 15:00- 50g posnog+1 wasa kreker 18:00-150gr piletine+75gr rize+ hrpa povrca+ neko povrce obicno me poslje vecere uhvati zelja za slatkim pa uz kavu pojedem 1 keks integralni 19:30 trenig 21:30 150g posnog + bademi zanima me sta jos mogu navecer poslje treniga jesti jer nisam neki ljubitelj posnog, a nemam jos uvijek proteine (skupljam pare) e sad jedno malo smijesno pitanje moze li neko preporuciti neki kruh koji moze stajati nekoliko dana jer kod mene u kuci svi jedu bijeli kruh iz pekare |
|
jelava
Viden/a u gymu Joined: 18 Listopad 2012 Status: Offline Points: 139 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kao papagaj sam postao :) Citam sve posrove i plan prehrane necu komentirati nego cu prepustiti iskusnijima jer ni svoj ne znam jos kako spada ... slažem ... u istoj si situaciji kao ja ... sto se kruha tice to ti mogu pomoci ... crni kruh sa sjemenkama .... kupis pol kile i imas ga par dana bez problema .... samo ga dobro zamotaj u vrecicu i istisni zrak iz nje :) Btw DOBRODOSLA ;)
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodošla! |
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Surfer_Rosa
Post Options
Thanks(0)
|
a moze li se onda i kupovni zamrznut?
|
|
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
može...
|
|
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
|
Surfer_Rosa
Post Options
Thanks(0)
|
aj super da znam sama bi ga pravila...
hvala ! |
|
flexiblehorse
Cita FAQ Joined: 05 Studeni 2012 Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
Imas i u Lidlu integralni toast, snjitice su male ali zasitne, rok trajanja je oko 5-7 dana. Super je, ja ga vec dugo koristim
|
|
Surfer_Rosa
Post Options
Thanks(0)
|
ja sam iz BiH, u nas nema Lidl
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
kupi integralno i razeno brasno, pomjesaj ih u jednakim omjerima i ispeci si kruh.
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |