Mršaviti ili ?? |
Post Reply |
Author | |
veky81
Mixa shakeove Joined: 17 Svibanj 2013 Location: Istra Status: Offline Points: 935 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 20 Svibanj 2013 at 13:57 |
Hello,moje ime je Vesna i napokon sam se registrirala ,a redovno pratim stranicu fitness.hr vec sigurno godinu dana i više...i puno sam naucila.Hvala hvala!! Redovno vježbam vec sigurno 2 godine,4-5 puta na tjedan,medjutim rezultati nisu oni koje bi ja htjela...
Od vježbi pocela sam sa brzim hodanjem,pa trcanjem kratko,preskakanje vijace i pratim pocetnicke vježbe extremefit-a( što samo tijelo,što utezi ) i to vremenski intervali i trening bez pauze.Nedavno sam kupila utege ( podesivi uteg do 15 kg x 2, girju od 8 kg i door gym bar ). Vježbam sama doma,pa vjerojatno nešto ocito radim krivo,znam da puno utjecaja tu ima i prehrana.Trudim se hraniti po okvirima i jelovnicima koji su navedeni na stranicama,ali moja slabost je slatko( kolaci,cokolada )pa smatram da se zbog toga ne vidi napredak. Ono što bi ja htjela je smanjiti guzicu,izravnati trbuh i malo stanjiti bedra.Opce se malo zategnuti,nije da nemam mišica,ali osjecam da su ispod nakupina masti skriveni.Visina mi je 158,a težina 51-52 kg,imam 32 godine. Od ponedjeljka sam pocela radit program 5kg masti u 5 tjedana. Mjere su mi: Nadlaktica: 26 / Struk: 68 / Trbuh ( jastucici) :83/ Bokovi: 95/Bedro: 49. Našla sam i mjere od 9.mj 2012 i one su iste ko i ove sad. Nakon vježbanja i vježbanja..moguce da prehrana ima toliko utjecaja?? Puno hvala svima na pomoci |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Draga kako stojiš sa vježbama za gubljenje masti? Ako misliš da je to razlog?
Ako si krenula od danas ili od prošlog ponedjeljka nemoj biti ne strpljiva! :) Koliko si sigurna da ti je regulirana prehrana? I da ima ogroman utjecaj prehrana..ona je najvažniji cimbenik! Ovisi koliko je tvoja opsesija za slatkim bila cesta :) ako imaš pravilnu prehranu...red cokoladice ..kolac jednom tjedno nece utjecati...ali ako je to navika pa svaki dan koji kolac...heh....prvo pogledaj prehranu i vidi dali si sto posto sigurna dali je dobra! Ako nisi sigurna napiši je ovdje....ovaj program je super...5kg masti u 5 tjedana...mislim da i tamo imaš primjer jelovnika ako se ne varam pa procunjaj malo! Najvjerovatnije nešto ne štima sa prehranom...ako nije to onda precizno prati program koji si zapocela puno pozdrava :)
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |