New Posts New Posts RSS Feed - Mršavljenje i prezaposlenost
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Mršavljenje i prezaposlenost

Post Reply Post Reply Page  <12
Author
Garfield-ca View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Garfield-ca Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Listopad 2013 at 18:23
Pozdrav i dobrodošla workerice... .
Vjeruj mi i ja imam puno posla,radim dosta i vikendima,cišcenje,kucanski poslovi,povremeno i volontiram,ali kad se sve posloži stigne se..samo treba imati volje i rasporediti vrijeme.Nosim si na posao shejkice,hrpu kantica,svaki dan..nije mi teško u 23 sata mixati nešto za sutra kad znak da cu bit sretnija s tom hranom nego recimo pizzom iz pekare..Rasporedim si vrijeme ovisno kako radim (jer sam i u smjenama) ujutro ili navcer da vježbam..Nedjelja koja je slobodna ubacit cu šetnju od ovog tjedna i takoo..Ponekad mi se cini cim imam manje vremena veca mi je organiziranost i sve stignem nego kad sam bila doma i odgadjala sve.. .zato papir u ruke i organizacija...
I say no...
fat must to go...
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 07 Listopad 2013 at 23:30
Originally posted by The Phoenix The Phoenix wrote:

Hehehehe, da :) 
Kaj se tice onog s padom energije.......ne znam koliko šljakerica ima godina, mozda mi je kriva pretpostavka bila da je prebacila 30. Ali nisam mislio sada o padu energije toliko na racun godina koliko na racun ne imanja slobodnog vremena, jurnjave u sekundu da bi stigli sve i još hrpu toga ne stigli, energije koja ode na uzdržavanje obitelji i djece, te bavljenje djecom , jer to zaista crpi energiju pošto im daješ sve.....a i kad dodješ s posla ili umoran s treninga tu nema joj bum se malo legnul i odmoril, ili za nabacit koji beaty sleep popodne. Dan ti pocinje , tj tvoje vrijeme za tebe onda kad djeca odu spavat , dakle iz 21h u najboljem slucaju jer ima onih kome su djeca i do 23 budna :) i sad nakon takvog dana ti bi htio i odvježbat, i pogledat film, mozda procitat nekaj, skuhat nekaj i tak.........da ne velim da kad odes uspavat djecu u 50% slucajeva se niti ti ne dignes vise :)

Na ovo ti mogu samo reci da jedva cekam te radosti Smile

Istina, ja vjerujem da je tako i bilo bi glupo s moje strane govoriti o necemu što nisam i sama iskusila (živi bili pa vidjeli Big smile), ali eto, usprkos svemu tome, ti si primjer (i to ne jedini) da se sve da isplanirati i uklopiti ako je želja dovoljno jaka.

Gdje ima želje i volje, ima i nacina, a gdje ima nacina ima i rezultata ;)

Edited by Gym_girl - 07 Listopad 2013 at 23:31
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
The Phoenix View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote The Phoenix Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Listopad 2013 at 21:42
Originally posted by Gym_girl Gym_girl wrote:

Kaj se tice onog s padom energije.......ne znam koliko šljakerica ima godina, mozda mi je kriva pretpostavka bila da je prebacila 30. Ali nisam mislio sada o padu energije toliko na racun godina koliko na racun ne imanja slobodnog vremena, jurnjave u sekundu da bi stigli sve i još hrpu toga ne stigli, energije koja ode na uzdržavanje obitelji i djece, te bavljenje djecom , jer to zaista crpi energiju pošto im daješ sve.....a i kad dodješ s posla ili umoran s treninga tu nema joj bum se malo legnul i odmoril, ili za nabacit koji beaty sleep popodne. Dan ti pocinje , tj tvoje vrijeme za tebe onda kad djeca odu spavat , dakle iz 21h u najboljem slucaju jer ima onih kome su djeca i do 23 budna :) i sad nakon takvog dana ti bi htio i odvježbat, i pogledat film, mozda procitat nekaj, skuhat nekaj i tak.........da ne velim da kad odes uspavat djecu u 50% slucajeva se niti ti ne dignes vise :)

Na ovo ti mogu samo reci da jedva cekam te radosti Smile

Vidjet ces, jos je bolje neg napisano ovdje :) Ovo kad se referiram o slobodnom vremenu vezano  za fitness i gluposti oko picajzljenja ispada mozda ovo gore kao muka i nesto sputavajuce.......bar je tak avangarde izgledala kao da  se prepala LOL. Ali na ovo nabrojano kaj mozda zvuci onak, malo stresno ipak dolazi 3x vise radosti i zdaovoljstva i ljubavi koje dobivas zauzvrat pa je trade itekako debelo na tvoje zadovoljstvoApprove
Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 08 Listopad 2013 at 22:38
Originally posted by avangarde avangarde wrote:

joj kad citam ovo sve mi je jasnije da mi je plan bio dobar- djeca nakon 33-ce dotad taman sve stignem napravit sto sam zamislila

Tako nekako...a možda i sljedece godine... Iako znam da cu biti ona mama koja ce apsolutno cijeli svoj svijet podrediti klincima, i zbog toga se "mmrzim" unaprijed LOLLOLLOL
Back to Top
Gym_girl View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Gym_girl Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Listopad 2013 at 01:20
Znam Phoenix Wink i uopce me ništa od toga nije prepalo, niti malo....kad i ako bude, bude....ionako sam sve ove godine dosta, i previše, vremena posvetila sebi i svom odrazu u ogledalu Smile 

"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."

Nutricionist & Fitness instruktor
PN Certified Coach

e-mail: [email protected]

www.instagram.com/me_better365/

Back to Top
dalila View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote dalila Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Listopad 2013 at 09:20

Znam Phoenix Wink i uopce me ništa od toga nije prepalo, niti malo....kad i ako bude, bude....ionako sam sve ove godine dosta, i previše, vremena posvetila sebi i svom odrazu u ogledalu Smile 

A lijep je i odraz u ogledalu sa trbušcicem ... ha ha LOLLOLLOL
Back to Top
inzenjerka View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote inzenjerka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 09 Listopad 2013 at 11:35
Jako dobro razumijem workericu. Kada imaš djecu, onda nisi više gospodar svog vremena. Radi toga pomno planiranje fitnessa je težak zadatak, a da ne govorim o totalnoj iscrpljenosti.

S druge strane, ipak je moguce svašta uz malu djecu. Ja sam rano postala mama (jedva sam napunila 23 godine) te sam završila faks bez pauziranja (kcer je bila stara 10 dana kada sam položila 7 ispita u 14 dana). Ali moram priznati, tih godinu dana studiranja uz malo dijete je bilo jako iscrpljujuce. Utjeha svim buducim roditeljima, kasnije je znatno lakše :).

@Avangarde: svaka cast da doktorat i plan, sigurno ceš sve ostvaritii sve ce biti super :)
Back to Top
studentica_prava View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote studentica_prava Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 14 Studeni 2013 at 20:52
poštovani,
molim vas za savjet.
radim i studiram i živim solo.
tijekom godina, sjedenje vecinom i ucenje i nedostatak vremena - faks i posao nakupila sam dosta kilograma.
htjela bi se nekako riješiti kila, pa ako ima netko ideju/iskustvo kako da to napravim - s obzirom na životne okolnosti.
hvala unaprijed
Back to Top
veky81 View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote veky81 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Studeni 2013 at 08:29

<p ="msonormal"="">Na ovo ti mogu samo reci da jedva cekam te radosti Smile

<p ="msonormal"=""><o:p> </o:p>

<p ="msonormal"="">

Vidjet ces, jos je bolje neg napisano ovdje :) Ovo kad se referiram o slobodnom vremenu vezano  za fitness i gluposti oko picajzljenja ispada mozda ovo gore kao muka i nesto sputavajuce.......bar je tak avangarde izgledala kao da  se prepala LOL. Ali na ovo nabrojano kaj mozda zvuci onak, malo stresno ipak dolazi 3x vise radosti i zdaovoljstva i ljubavi koje dobivas zauzvrat pa je trade itekako debelo na tvoje zadovoljstvoApprove

Ja potvrdjujem da se sve može kad se hoce..evo ja npr.vježbam doma, skoro svaki dan, i u vježbama mi se nekad pridruži sin ( 10god), sve na neki zabavni nacin, ja uspijem odvježbat svoje, njemu zabavno dizat neke lakše bucice i nakraju podijelimo shake.ahaha.
Kad idem u šetnju , ja pješke on na biciklu me prati..naravno kad nema društva vani za igranje..onda me otpili.
A kucanski poslovi..svaki dan pola sata i sve pod kontrolom !
Back to Top
Maratonac View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Maratonac Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Studeni 2013 at 08:52
Slažem se sa veky81. Ljudi koji se ne bave redovito sportom cesto misle kako bi se i oni bavili redovito kada bi imali vremena. A jedinu razliku izmedju sebe i ljudi koji se redovito bave sportom vide u tome da potonji imaju vremena za to.
No zapravo, ovdje na forumu možeš naci pregršt ljudi koji takodjer studiraju (možda i isti fakultet na kojem i ti studiraš), zatim ljude koji vrlo ambiciozno i posveceno ganjaju svoje karijere, pa ljude vrlo posvecene svojim obiteljima i dr. No opet svi oni nekako u svojim gustim rasporedima pronalaze vremena za sport. Jednostavno, sve je stvar prioritizacije i organizacije.
Ja, na primjer, se dižem 7 dana u tjednu u 5:40 kako bi vec u 6 bio na stazi za trcanje.
Back to Top
avangarde View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote avangarde Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 15 Studeni 2013 at 09:42
Originally posted by studentica_prava studentica_prava wrote:

poštovani,
molim vas za savjet.
radim i studiram i živim solo.
tijekom godina, sjedenje vecinom i ucenje i nedostatak vremena - faks i posao nakupila sam dosta kilograma.
htjela bi se nekako riješiti kila, pa ako ima netko ideju/iskustvo kako da to napravim - s obzirom na životne okolnosti.
hvala unaprijed

draga, odi pod temu transformiraj se ili Kako smrsaviti i otvori svoju temu, rado cemo ti pomoci
lijep pozdrav
cookies are for pussies
Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  <12
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.