Mršavljenje i proteini |
Post Reply |
Author | |
Tancho
Mixa shakeove Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 17 Sijecanj 2012 at 22:43 |
Ovako,imam 17 godina(za 2mjeseca 18),visok sam 197 cm i težak 108kg,Prije cca. 3 mjeseca sam imao nešto više od 120kg,krenuo sam sa nekim lakšim vježbama(trcanje,sklekovi,trbušnjaci,lakši utezi,kasnije nabavio Rusko zvono od 10kg),i malo sam si sredio prehranu(pogotovo jedenje kasno).Dnevno treniram oko 3,5 sata,ujutro oko sat i ostalo dok dodjem iz škole(idem popodne,od 1 do 7),Zanima me sada dobivanje mišicne mase,kakve proteine koristiti i kako najbolje ih uskladiti sa prehranom pošto moram izgubiti još barem 10kg?Nadam se da pitanja nisu glupa s obzirom da baš nisam u toku sa takvim stvarima.
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
umisto da 3 ipo sata vjezbas vjezbaj sat vremena a ostala 2 ipo sata pretrazuj forum sta te zanima. koristi bilo koji whey protein koji si mozes priustit nisi napisa ni kakva ti je prehrana,pa ko zna sta mislis uskladit |
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
A ono,ujutro se budim oko 8,pojedem neko pecivo(slanac ili nešto od slicno i voca šta se nadje,vecinom banane),za rucan jedem šta mama skuha(vecinom,piletina,puretina ili junetina),grah,tjestenina ili nešto slicno tome,za veceru(oko 7,20) kad dodjem iz škole isto,uz to pojedem jabuku,grejp ili narancu.
|
|
extremefit
Viden/a u gymu Joined: 28 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 272 |
Post Options
Thanks(0)
|
Procitaj moj post "Moj uobicajeni tjedan" pa ce ti bit neke stvari jasnije. Pozz
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na odgovorima.
|
|
Tancho
Post Options
Thanks(0)
|
Imam još par pitanja.Pošto sam malo promijenio nacin treninga(vecinom zbog škole) sad se budim u 6 sati i od 6:15 do 7:15 imam lagani trening(na prazan želudac) na sobnom biciklu,nakon toga doruckujem(posni sir(ili domacu paštetu od piletine),integralni dvopek,paradajz,papriku ili krastavce).Danas sam narucio ove proteine https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/proteini/ISO-Muscle-94.aspx
Zanima me kada da najbolje uzimam proteine,da li da uzimam prije tog jutarnjeg treninga i/ili poslije? Isto me zanima i za vecernji trening koji mi je od 20:00 do 21:30,vježbe sa ruskom zvonom i trcanje ili bicikl(sad više bicikl zbog snijega). Otprilike pola sata prije vježbanja jedem(kad dodjem iz škole),vecinom ono šta je ostalo od rucka(vecinom piletina,puretina,jaja,sir i povrce razno).Za medjuobrok jedem bademe i sušenu brusnicu, ili banane.Da li dobro radim ili šta treba još promijeniti?I da,da li uz ove proteine treba još što dodavati,citao sam da bi glukoza dobro došla?
Edited by Tancho - 06 Veljaca 2012 at 20:37 |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |