Mrežica za kuhanje na pari? |
Post Reply ![]() |
Author | |
Sara89 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 31 Svibanj 2011 at 09:17 |
Bok, ekipa
![]() Znate li možda gdje mogu kupiti nekakvu mrežicu za kuhanje na pari? Nema mi smisla kupovati cijeli lonac, a obicna cjediljka mi ne sjeda dobro
![]() Inace, jel kuhate povrce na pari?
|
|
![]() |
|
Brunhilda ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Kolovoz 2010 Location: Hrvatska/Zagreb Status: Offline Points: 322 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
imaš u Nami recimo.. košta oko 50 kn.
|
|
![]() |
|
sinistral ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 09 Veljaca 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 54 |
Ja sve jedem svježe. Najprakticnije.
|
|
![]() |
|
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Kao sinistral, najcešce svježe
![]() |
|
![]() |
|
Sara89 ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 133 |
Hvala na odgovoru :)
I ja jedem puno sirovog, ali brokula, mahune i sl. hm hm
![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |