mrsavica vas pozdravlja |
Post Reply |
Author | |
plava_krava
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 29 Ožujak 2011 at 12:57 |
Pozdrav ekipa
odlucila sam vam se pridruziti tu jer sam upravo tu nasla puuuno motivacijskih blogova, tema, clanaka... naime ja sam vam odlucila napokon stati na kraj svom kronicnom nedostatku kilograma.. naime na visinu od š80 imam 55 kg no sad sam tu i spremna sam to promijeniti.. imam 20 godina, iz zg-a sam i veselim se druzenju s vama.. |
|
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav i dobrodosla
Ti si jedna od rijetkih cura ovdje koja ne pokusava smrsaviti nego dobiti kile Malo pogledaj po forumu FAQ i neke teme, mislim da ti nece biti problem nabaciti koju kilu. btw. mozes staviti i slike da vidimo napredak tokom vremena |
|
plava_krava
Cita FAQ Joined: 29 Ožujak 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 8 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na dobrodoslici
Vjeruj mi, sve bih dala da moram skinut koju kilu.. Godinama se pokusavam udebljati ali nema rezultata, probala sam sve savjete, od onih - jedi samo u mc donaldsu i ostali junk, nakon dva mjeseca sam dobila jednu kilu koja je naravno otisla u salo u donjem dijelu trbuha.. naravno tu su i oni - jedi poslije ponoci - 0 bodova.. sad sam odlucila na zdraviji pristup, poslozit cu prehranu i krecem u teretanu.. FAQ sam prostudirala i jedva cekam zapoceti svoju "dijetu" ps. slikice ce bit uskoro |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Welcome!
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |