mrsavljenje |
Post Reply |
Author | |||
ozean
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 03 Kolovoz 2011 at 19:45 |
||
pise u naslovu i vjerovatno je to vec pitalo deset ljudi, ali eto moram i ja: kako smrsati?
ja sam pomalo i pocela uvoditi promjene: izbacih slatkise, sokove, brzu hranu i sl. iz prehrane i vozim bicikl(kucni) od 30 do 60 minuta dnevno pa me zanima, sta jos ciniti? i da li je bolje jesti prije ili poslije treninga? ¨ hvala vam :) odlican je sajt |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
prije i poslje je bolje jesti ;) napiši nam malo više...jelovnik, kilažu, godine, aktivnosti osim trcanja... aktivnoosti prije.... ;) Ovo je prešturo... I malo procitaj po forumu osnove...vec ceš tu dobiti puno dobrih smjernica.... no svakako imaš šta istraživati.....
|
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Tako je, ovo je premalo podataka, nema univerzalnog recepta
Inace, ako je samo kardio u pitanju (iako bi puno bolje bilo uvrstit neki trening snage uz to kao dominantni trening - ovisno o kilaži koja je trenutna) bilo bi bolje prije treninga pojesti nešto lagano da se ne provocira inzulin jer blokira mobilizaciju masti...dakle, ili pricekati 2-3 h nakon zadnjeg ugljikohidratnog obroka ili pojesti nešto laganije tipa protein + povrce i malo masti....tako i nakon treninga, pogotovo ako je navecer (ako je ujutro natašte, nakon kardia idu složeni ugljikohidrati i proteini)...al opet teško je reci iskljucivo da mora biti tako jer ne znamo gomilu podataka... ..i kardio cesto zna bit i kontraproduktivan ako se radi napamet i uz premali kalorijski unos pa pripazi... |
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
ozean
Cita FAQ Joined: 03 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 2 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
uh zaboravih da sam pisala ovdje :D
58 kg, š65 cm, š6 godina :D druge aktivnosti: puno hodam, setam i to :D i radim jos neke vjezbe za stomak ishrana: ujutro najcesce jedem zobene pahuljice, musli i sl. pa onda poslije pojedem neku vocku za rucak i veceru jedem uglavnom sve, sto se spremi :D ali pokusavam sto vise povrca ubacivat u ishranu i recite mi, je li dobro piti puno vode? eto :D |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
...da,da, kao i mnogi nakon što im napišemo kilometarske postove Malo omege 3 treba ubacit
Ovo meni apsolutno ništa ne govori osim toga da je prehrana neplanirana i zbrckana napamet..
Je. Edited by Gym_girl |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Hahahaha...kao i uvijek Gymka... rulaš sa odgovorima... nemam šta dodati ;)))
|
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
.... |
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ozean, ajmo treci pokušaj, to ti je zadnji pred iskljucenje Ponuda vrijedi 2 dana i krece od....sad |
|||
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |