New Posts New Posts RSS Feed - Multipower Multicarbo gel Apple
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

Multipower Multicarbo gel Apple

Post Reply Post Reply
Author
Socna Vocka View Drop Down
Cita FAQ
Cita FAQ

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Socna Vocka Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: Multipower Multicarbo gel Apple
    Posted: 06 Veljaca 2013 at 01:35
Evo ceprkala ja malo tu po forumu ali nisam nasla ono sta meni treba . Puno ovdi ima svega ,a najvise Wheya :) .Pa da predem na pitanje ...treninzi su mi poprilicno veliki osim bicikle u velikim kilometrazama i u kontinuitetu tu je upalo još trcanje i penjanje i gym .danas sam dobila Multipower Multicarbo gel Apple pa me sad zanima sve  o tome .ima li ovdi ko da je to probao ili neki slicni proizvod ? iskustva? recenzija ? sve sta znas me zanima :) . ma bice ovdi vise nema niko kakve sam ja srice :D .
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Veljaca 2013 at 11:45
Multicarbo Energy Gel je gel bogat ugljikohidratima s guarana ekstraktom, natrijem i kalijem za trenutnu opskrbu aktivnih mišica energijom.

Znam da ga koriste puno biciklisti, trkaci i ekipa koja ima intenzivne treninge koji traju duže od sat i pol.
Gel daje energiju i razbudi te malo s guaranom.

Ukratko, iznimno dobra stvar za dugotrajne aktivnosti.

Edited by Zoki - 16 Veljaca 2013 at 11:46
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
adatar View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote adatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Veljaca 2013 at 11:53
moze par tih zamijenit obrok?
Back to Top
adatar View Drop Down
Viden/a u gymu
Viden/a u gymu

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote adatar Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 16 Veljaca 2013 at 14:32
ja bi kupio povecu kolicinu kad bi znao da li ovo moze zamijenit obrok,ne cijeli dan,ali barem jedan obrok u danu
Back to Top
 Post Reply Post Reply
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.